Клуни: „Чувствам се като идиот до жена ми“

Миналата седмица двамата отбелязаха година от своя брак

Джордж Клуни и Амал Аламудин отбелязаха първата годишнина от сватбата си. След като поживя с правозащитничката цяла година, актьорът каза, че често се чувства като идиот до нея.

На 27 септември двойката отбеляза годишнина от сключването на своя брак. Двамата вечеряха в ресторанта на Сънсет Туър Хотел, който избра Амал. 

Няколко дни по-късно, те се появиха на премиерата на новият филм на братята Коен филм "O братко къде си?" в Холивуд. Журналистите не пропуснаха шанса да разберат как двамата влюбени са отпразнували първата годишнина от сватбата си, след като Амал успя да открадне най-известния холивудски ерген.

"Беше страхотно. Вечеряхме ... Беше забавно. Амал избра мястото. Аз съм жертва на навиците  и предложих да отидем на суши бар, където хапваме четири пъти седмично. Но тя каза, че няма в никакъв случай да отбележим годишнината си там. "Няма как да стане“ отсече тя, аз съм идиот, често се чувствам като идиот, когато говорим за собствената ми съпруга. Не е много добре. " сподели Клуни с VanityFair.com.

53-годишният Джордж Клуни и годеницата му, 36-годишната Амал Аламудин, английски адвокат и виден активист за правата на човека от ливански произход, сключиха брак на 27 септември в луксозния Venetian Hotel "Aman", разположен на Канале Гранде. Бракосъчетанието бе извършено от Валтер Велтрони, бивш кмет на Рим и близък приятел на младоженеца. Влюбените пристигнаха във Венеция в навечерието на празника по вода. Тържеството продължи три дни, след което двойката замина за една седмица за почивка на Сейшелските острови.