Задава се пореден холивудски развод

Скарлет Йохансон се раздели с втория си съпруг

32-годишната актриса Скарлет Йохансон се раздели със съпруга си Ромен Дориак след две години семеен живот, съобщава People.

Това е втори брак за Йохансон и с Дориак имат дъщеря на име Роуз Дороти, родена през 2014 г. Според изданието, двойката не живее заедно през последните няколко месеца, въпреки че през октомври м.г. заедно откриха свой магазин за пуканки в Париж.

Йохансон участва в „Похода на жените“ във Вашингтон през уикенда, където държа реч срещу Доналд Тръмп, а репортерите забелязаха, че не носи брачната си халка.

Вторият неуспешен брак на Скарлет Йохансон, идва след като тя беше омъжена за актьора Райън Рейнолдс в периода 2008 и 2010 г. Ромен Дориак е бивш главен редактор на френското списание за градско изкуство Clark. Двамата се запознаха през 2012 г., а обявиха годежа си през септември 2013 г. Сватбата им се състоя през октомври 2014 г.

Йохансон често говореше за отношенията си с Дориак, като коментираше, че се възхищава на интелигентността му.

"Той е най-умният човек, когото познавам. Бях привлечена от начина, по който мисли, към усета му за ирония и погледа му върху света", казва тя в интервю за People през 2015 г.

Връзката им започва в период, в който Скарлет преживява тежки семейни проблеми.

"Той ме утеши. Това ми беше достатъчно. Спомням си, че усещах колко сигурност имам с него. Бях приета. Има такива моменти, които се случват по време на връзката ни, в които се чувствам уверена, защото той все още е до мен и ме подкрепя", споделя тя в същото интервю.

В края на 2016 г. Скарлет Йохансон беше обявена за най-печелившата актриса в света, според класация на Forbes.

Раздялата на Йохансон и Дориак е поредният изненадващ край на звездна холивудска двойка през последните месеци - след развода на Джони Деп и Амбър Хърд, Брад Пит и Анджелина Джоли, и др.