Москов: Пръстовият отпечатък доказва въздействието си

Електронният идентификатор категорично доказва въздействието си върху гледна точка на изсветляване на финансовите потоци

Представител на БСП каза, че реформи не са били правени. Самият факт, че първото, което прави това правителство е да се захване да обяснява какво от реформите е правено от предишното правителството и кое трябва да бъде променено, дава ясно отговор правени ли са реформи или не. Това заяви пред БНТ бившият здравен министър Петър Москов. "Аз от тези думи не съм нито очуден, нито ги чувам за първи път.

Това са атаките, които БСП и ДПС 2 години сипеха върху правителството. И това е логично, защото и двете партии подкрепиха избраният президент Радев. Тук лошото е когато се премине от думи в дела, когато ДПС и БСП са в опозиция и имат имат стъпка към властта. Първите неща, които чувам са панически стъпки по разграждане на контролните механизми на държавата и на касата", добави Москов. "Преди 2 години когато стъпвах на този пост и имах собствените си притеснения и се питах дали е възможно да настъпи промяна и възможно ли е от търговията да се върнем към медицината, към смисъла, към ефективността на разходите и сега след 2 години знам - възможно е! От онзи ден има решение на съда, което твърди, че пръстовият отпечатък не нарушава правата на пациентите. Електронният идентификатор категорично доказва въздействието си върху гледна точка на изсветляване на финансовите потоци", коментира още той.