Т.Дончева: Радев взе властта и БСП се наредиха на опашки за преразпределение на парите

Дончева смята и че Корнелия Нинова няма да се справи с мафията и паралелната държава

Татяна Дончева коментира репликата за тишината в спалнята на Румен Петков от АБВ, който също беше гост в студиото, съобщава БТВ. "Това със сигурност не е реплика, с която мога да се гордея" допълни той. Двамата говориха и за коалицията между техните партии.

"Никой не може да ни обвини, че ще седнем някъде скришно и ще си шушукаме. В програмата на БСП четем, че ще има безплатно здравеопазване за неосигурените. Обещават и големи заплати, като парите щели да дойдат от два фонда. Ние чакаме да видим колко ще е най-голямото им обещание, за да ударим чукчето и да обещаем повече. Социолозите не ни дават влизане поотделно. Най-голямата социология са изборите. Даже имаме резерв от гласове, с който можем да си позволим да се издъним, което се надявам да не правим" категорична беше Дончева.

"Няма как Корнелия Нинова да се справи с мафията и паралелната държава, защото Румен Радев взе властта и членовете на ИБ на БСП се наредиха на опашки в коридорите на Българската банка за развитие за преразпределението на парите."

"Ние обещаваме изпълними неща и ги правим. Искаме да дададем на българското общество възможност за алтернатива. Ние можем да направим солидно предложение като политика и като кандидатури, които ще включват енергичност, опитност и младост" допълни я Петков.