Семково събира скиори, артисти и танцьори!

За втора година се провежда зимният празник "Белица - Семково"

Приятели на спорта, любители на певческото и танцово изкуство на Ансамбъл "Пирин" Благоевград, любители на българската и световна естрада, на фолклора, преплетен от влиянието на Рила и Пирин,  се събират в неделя на Семково.
За втора поредна година Община Белица провежда зимния празник "Белица - Семково 2017. Второто издание на празника ще се проведе днес, 12-ти февруари, с начало 11.00 часа. 

В музикалната програма, която започва в 11 часа, ще участват JJ /Джей-Джей/ Георги Симеонов - българска и световна естрада, Фолклорен ансамбъл Белица, Фолклорна група с. Горно Краище, община Белица

Спортната програма започва в 10.00 ч. – 14.00 ч. В нея ще има ски слалом "За купата на кмета" – за младежи /жени и мъже/, за деца /момичета и момчета/,  шах турнир, бридж турнир, тенис на маса, 
дърпане на въже, футбол на малки вратички, отборно състезание скачане с чували, отборно състезание за най-атрактивен „Снежен човек”.

За всички участници в спортните дисциплини община Белица е осигурила грамоти и медали. "За купата на кмета Ски слалом -2017" ще се борят всички малки и големи любители на ски спорта.
Община Белица организира безплатен обществен транспорт до к.к "Семково" и обратно:

Разписание на обществения транспорт с маршрути :
• Автогара Белица – Семково и обратно - 9.00 ч. - 16.00 ч.
• Дагоново – Белица – Семково и обратно - 9.00 – 16.00 ч.
• Бабяк – Краище – Горно Краище – Семково и обратно - 9.00 – 16.00
Желаещите да участват в спортните дисциплини да позвънят на тел. 07444/2227 , 07444/ 2815