ПП ГЕРБ регистрира кандидатите си за народни представители в София – град

Бойко Борисов е водач на листата на ГЕРБ за 25 МИР

ПП ГЕРБ регистрира кандидатите си за народни представители в 23 МИР, 24 МИР и 25 МИР в гр. София.
Областният координатор на ГЕРБ в София и административен секретар на партията Цветомир Паунов и районният ръководител на ГЕРБ Александър Ненков регистрираха листата за народни представители в 23 МИР в столицата. Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР е Томислав Дончев, вицепремиер във второто правителство на Бойко Борисов.

Водачът на листата на ГЕРБ за 24 МИР и финансов министър в кабинета “Борисов 2” – Владислав Горанов, Цветомир Паунов, председателят на МГЕРБ Георг Даниелов и районният ръководител на ГЕРБ Евгения Алексиева регистрираха листата на партията с кандидатите за народни представителители от 24 МИР. „Смятам, че ще вкараме с двама депутати повече от предните парламентарни избори. От 24 МИР винаги сме вкарвали 6-7 народни представители, мисля, че този път няма да се представим по-зле. Еуфорията на левицата е прибързана - нека да минем през оценката на българските граждани. Моите усещания и очаквания са, че ще подобрим резултатите от предишните парламентарни избори. Тази прогназа е на базата на това, че на последните президентски избори София се представи по-добре от последните парламентарни избори”, заяви Горанов преди регистрацията.

Бившият енергиен министър Теменужка Петкова, депутатът от 43-то Народно събрание Станислав Иванов, координаторът на ГЕРБ в 25 МИР Таня Георгиева и Цветомир Паунов внесоха листата с кандидатите за депутати в 25 МИР София-град. Водач на листата на ГЕРБ за 25 МИР е Бойко Борисов, председател на ГЕРБ и два пъти министър-председател на РБългария.

„50% от имената в листите са нови лица, а сред тях голяма част са млади хора, ангажирани с бъдещето на България. С екип от професионалисти ще надградим постигнатото в управлението на страната от ГЕРБ”, заяви Цветомир Паунов.