"Берое" без Кохей Като срещу "Черно море"

Двубоят е на 2 март от 15.00 часа на стадион "Калиакра" в Каварна

Халфът на "Берое" Кохей Като ще пропусне тежкото гостуване на "зелено-белите" на "Черно море". Двубоят е в четвъртък, 2 март от 15.00 часа на стадион "Калиакра" в Каварна. 

Японецът обаче остава извън сметките на наставника Ферарио Спасов заради натрупани жълти картони. Той е наказан с лишаване от състезателни права за 1 мач, стана ясно след днешното заседание на Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз, съобщава радио Стара Загора. 

На ПФК "Берое" пък е наложена глоба от общо 2300 лева по доклад на дежурния делегат. "Зелено-белите" са санкционирани с 300 лева "За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А от ДП /2016/2017/". Наказанието за "хвърлени предмети с последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.Б, предложение 1 от ДП /2016-2017/" е глоба в размер на 2000 лева и предупреждение за лишаване от домакинство. 

Съперникът на "Берое" в четвъртък - "Черно море" пък ще бъде без своя наставник Георги Иванов. Треньорът на "моряците" бе изгонен в двубоя срещу "Славия" вчера и от Дисциплинарната комисия спряха треньорските му права "до вземане на решение на следващо свое заседание".