Жители на села в Пловдивско: "Убедени сме, че ГЕРБ пак ще управлява България"

Кабинетът на ГЕРБ постигна забележителен ръст на икономиката, натрупа пари в хазната и изгради инфраструктура

Повече пари за малките села, ремонт на инфраструктурата, изграждане на канализация и средствата  от местни такси и данъци да остават в кметствата -това поискаха жители на селата Леново, Новаково, Искра, Градина, Караджалово и Татарево на среща с водача на листата на ГЕРБ за Пловдив област ген. Константин Попов и кандидатите за народни представители д-р Христо Грудев, Евелина Апостолова, Силвия Хубенова  и д-р Катя Попова. Хората от селата посрещаха с ръкопляскания генерал Попов и чистосърдечно му благодаряха, че някой се е сетил лично да дойде в селото им. 
Кабинетът на ГЕРБ  постигна забележителен ръст на икономиката, натрупа пари в хазната и изгради инфраструктура. Това е единственият начин за повишаване на доходите, а оттам и на пенсиите  на хората по естествен начин. Сега идва ред политиката на ГЕРБ да се обърне към хората. Затова акцентите в програмата са социалната сфера, здравеопазване, образование. Това заяви пред  жителите на  селата генерал Попов. Той допълни, че фокусът на следващото правителство на ГЕРБ ще бъде изграждане и реновиране на инфраструктурата в малките населени места. Генерал Попов посъветва хората да вярват на дела, а не на думи.
"Сигурен съм, че след като се обърнете назад  и видите кой какво е изградил и кой какво е обещал без да го изпълни, ще вземете правилното решение за кого да пуснете бюлетина на 26-ти март", заключи водачът на листата на ПП ГЕРБ за Пловдив област.
Кандидатът за народен представител д-р Христо Грудев обясни, че село Леново е перспективно като  балнеологичен курорт, заради лековитата си и богата на сяра минерална вода. "За разлика от други партии, чийто девиз е „Приказки, приказки и само приказки“, по времето на нашето управление направихме сериозни инфраструктурни обекти" , обърна се д-р Грудев към хората от Леново. Той обеща на леновци ако ГЕРБ направи правителство по най-бърз начин, да входира в съответното министерство проекта за обратни води в селото, чието изпълнение е било спряно по времето на мандата на кмета на Асеновград д-р Емил Караиванов/БСП/.
Според кандидата за народен представител Силвия Хубенова причината за замразяването му е, че  кметът на община Асеновград не е представил проект и количествено-стойностна сметка за изпълнението на втората  фаза на проекта.
"Не се хващайте на масовия популизъм, като нереални лозунги от типа на пенсия от 300 лева", посъветва  Хубенова  хората.
Жители на Новаково се оплакаха, че бюджетът им е нищожен и кметът Милен Демирев финансира от собствения си джоб заплащането на работниците и купуването на чувалите за боклук за почистване.
„Само затова няма да му стигне заплатата“, оплакоха се хората.
Силвия Хубенова обясни, че целенасочено само общини на БСП и ДПС се включват в програмите за безработни. Демирев посочи, че от община Асеновград са му отказали 30 допълнителни контейнера за боклук. Според Хубенова Милен Демирев е подложен на огромен натиск и прави всичко възможно нещата да се случват дори и с лични средства.
Кандидатът за народен представител Ева Апостолова изтъкна, че неслучайно образованието е №1 приоритет в програмата на ГЕРБ.
"Изберете  бюлетина №11, защото в програмата на ГЕРБ са заложени достижими цели,  които с ваша помощ ще станат реалност", отбеляза Апостолова.Тя допълни, че изборът на ГЕРБ гарантира спокойния живот на българите през следващите 15 години.
Хората от с. Градина, Първомайско, обявиха пред  водача на листата ген. Константин Попов и кандидата за народен представител д-р Катя Попова  колко са доволни от постигнатото в селото им по време на мандата на правителството на ГЕРБ – санирането на част от коритото на река Марица, която многократно е заливала селото, асфалтирането на моста, нова детска площадка. Те бяха категорични, че ще подкрепят ГЕРБ на 26-ти март и ще очакват от новото правителство канализация, за която вече има готов проект. Жителите на Караджалово благодариха на кметицата си Мариана Колева и на кандидата за народен представител д-р Катя Попова за подмяната на водопроводната мрежа в селото. Д-р Попова обясни, че има обещание от министъра на регионалното развитие и благоустройството в правителството на ГЕРБ Лиляна Павлова за ремонт на компрометирания път Караджалово-Скобелево. "За да се случи това обаче гласувайте на 26-ти март с бюлетина №11", призова тя хората от Караджалово.
"Знаем, че ГЕРБ ще управлява отново Бълария. ГЕРБ е моралната и доказала се партия. ГЕРБ остави държавата стабилна с ръст на икономиката 3, 8 %.  Ще работим за победата на ГЕРБ на изборите на 26-ти март. С тези думи 67-годишна пенсионерка от с. Татарево изпрати кандидатите за депутати и им пожела успех на изборите на 26-ти март.
В края на обиколката по селата генерал Попов и кандидатите за народни представители поднесоха цветя пред  наскоро възстановения паметник на загиналите в Първата, Втората и Балканските войни в село Татарево.