Слънчев календар - понеделник, 21 август 2017

Седмицата започва с 4 слънчев ден – Ден на Небесният войн (Архангел Михаил, Георги Победоносец), на астралното войнство, създаващо нашата защита.
Този ден се счита за тежък и напрегнат. Праведните и чисти по душа хора трудно се справят в него. Затова за корекция днес се носят камъни, които отговарят за вас. Като правило в този ден стават злополуки, идват изпитания. Ден на болката. Всъщност е добре да ви заболи нещо. Това е знак, че се освобождавате от лошото.
Днес трябва да бъде ден на тишината. Организирайте времето и своите действия така, че да можете да изпълните това условие. Тишина да се разбира буквално и символично. Откажете се от силна музика, гръмка реч, викане, крещене. Ако не можете без телевизор, пуснете го на най-слабо. Умът и чувствата се нуждаят от успокоение. Добре е да се посети църковен храм или повече време да прекарате сред природата по възможност. Не захващайте непосилна работа. Вършете най-лекото – почистване на себе си, дома или градината. Бъдете внимателни при работа с електроуреди и при шофиране. Днес е уязвима сърдечно-съдовата система.
Не се потапяйте в унинието и не завършвайте започнати дела. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден, както и да се занимават с хазартни игри.
Диета - Не се препоръчва да се яде месна храна. Да се пият повече течности. Храната да бъде лека, а алкохола е нежелателен. Използвайте свежи плодове и зеленчуци. Откажете се от всичко, което може да причини тежест на стомаха и душата.
Облекло – Придържайте се към розовото и червеното. Избягвайте зеленото. 
Знамения – Да намерите метални предмети, означава, че враговете ви скоро ще бъдат победени.
Ако се порежете в този ден – ще се освободите от всичко излишно.
Ако счупите чиния и тя се разпръсне на много малки парчета, не се притеснявайте. Това е знак, че ще минете през изпитания, от които ще излезете с чест.
Да се намокрите под дъжда – разобличаване на вашите тайни.
Лош знак е да срещнете насрещен вятър.
Сънища – Добре е да имате динамичен сън и вие да бъдете активни.Да се видите с къса коса или че се подстригвате, означава, че скоро ще се избавите от това, което ви спира. Зелена трева и изобщо всякаква зеленина – тъга, неудачност. Вода – клюки. Лошо е да се видите в огледало.
Числа – 15, 39, 46