Слънчев календар - петък, 6 октомври 2017

20 слънчев ден – Денят е свързан с победата. Покровител – Ангел с меч. Един от най-активните дни за правото дело и време за разобличаване на злото, победа над страховете и разсичане на „гордиевият възел”.

Препоръчва се работа с метал. Необходимо е да се довежда всичко до край. Добре е за активни действия. Да се води борба за справедливост, но честно. Добър ден за различни силови упражнения и раздвижване на кръвта. Противопоказно е мъжете да ухажват чуждите жени днес. Добре е да се разплатите с дълговете. Един от подходящите дни за кръвопускане. Може да предприемете изчистване на насекоми в дома си. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния.

Смята се, че някакво проклятие тегне в този слънчев ден над хората с наднормено тегло. Не трябва да излизат навън, защото ги дебнат опасности.

Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо и да не хитрувате. Старайте се малко да разговаряте. Малко да се спи. Нежелателно е да вредите на растенията, да хитрувате, да лентяйствате, да се осквернява водата и да се подстригвате.

Диета – За предпочитане е пикантна храна, кореноплодни. Нежелателно е употреба на алкохол. Да не се яде свинско и сладко. Да не се яде по много.
Облекло –  Препоръчват се червени и ярко жълти цветове. Да се избягват светлите тонове.
Знамения – Добре е да се намери метален предмет и то остър – знак за разплитане на заплетени проблеми.
Случайно да се убодете или порежете – знак за трудна раздяла, но за вас е по-добре.
Ако порив на вятъра отвори прозореца ви – начало на нов живот.
Лошо е, ако падне остър предмет – знак за спорове и разправии.
Ако върху вас се нахвърлят животни – знак, че сте останали без защита.
Ако до вас падне перо от птица – блага вест.
Ако в дома ви нещо се развали или счупи – знак за разпадане на семейството.
Сънища – Само тези сънища са значителни, в които има битки, оръжие, метал, остриета. Това винаги е свързано с важно решение във вашия живот. Сънищата на жените са по-значими от тези на мъжете. Ако ви се присънят кошмари - знак да разрешаване на трудни ситуации.
Числа на деня – 20, 27, 68