Дневен хороскоп - петък, 6 октомври 2017

 

Овен

За мнозина ще е труден ден. Ще трябва да се впишете някак си в обстоятелства, които не са характерни за вас. Ще се озовете в положението на хора, които търсят подкрепа, но не предлагат такава на другите.

     
 

Телец

Ще изпаднете в трудното положение да правите избор между собствените си делови интереси и тези на приятелите. Телците, които са сами, ще са склонни да се влюбят от пръв поглед и то в напълно неподходящ човек .

     
 

Близнаци

Някои от вас днес ще изменят на здравия разум. В безперспективни проекти ще сте склонни да хвърляте много сили в отчаяни опити да ги реализирате. Ловък манипулатор умело си играе с вашите чувства. 

     
 

Рак

Това е ден на лъжливите надежди, измами и провокации. Има вероятност да направите няколко стъпки в направление, което ще ви се стори първо правилно, а после да разберете, че сте се озовали в задънена улица.

     
 

Лъв

Събитията могат да се развият сравнително по-бързо, отколкото сте предполагали. Бързо скачате от една задача към друга с надеждата да успеете, но уви, няма да получите някакви сериозни постижения.

     
 

Дева

Днес напразно се стремите към успех в делата си. За предпочитане е да си дадете малка почивка, да обмислите отново всичко, а е възможно и да смените направлението после. И преди да започнете да критикувате всичко и всички, помислете първо за собственото си поведение.

     
 

Везни

Днес може да не си давате зор и не бива да бъдете прекалено усърдни. Ще хвърлите много усилия, а резултатите ще са доста скромни. Еднакво трудно ви е да изберете вярната цел и нейните оптимални способи за постигането й.

     
 

Скорпион

Вие вече предчувствате близките промени в живота си и започвате да се подготвяте за тях. Не се надявайте обаче да успеете да съчетаете новото с привичното. Мислете за добър вариант на развитие на събитията.

     
 

Стрелец

Днес можете да изпаднете в нелеко положение. Възможно е да успеете, но само, ако имате надежден помощник до себе си който е не по-малко заинтересован от крайния резултат. Ако такъв човек до вас няма, то е редно да се откажете от намеренията си.

     
 

Козирог

Давате на околните добър пример и заслужавате естествено похвали. И в семейството, в приятелските отношения и в работата си сте верни на собствените си принципи. Честността и предаността са похвални качества, с които щедро ви е дарила природата.

     
 

Водолей

Избягвайте да експериментирате, гледайте да не се поддавайте на манипулации. Хора, които ви убеждават, че можете да придобиете желаното с помощта на рисковани авантюри, или ви лъжат, или не разбират сложността на положението.

     
 

Риби

Вие страдате поради невъзможността да стане бързо това, което желаете. Целта е близка, но ще трябва да бъдете търпеливи и да чакате. Тези, които търсят любов, разбиране и сериозни отношения ще имат шанс за това в по-късните часове на деня.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Вдъхнете душа на всекидневието! Открийте своя душевен оазис! Изберете си живот, в който да има повече време за радост, за съзерцание на дървета и цветя, за срещи с приятни хора, за музика и отмора. Всекидневието ви ще стане по-ведро, а душевната ви енергия отново ще започне да блика, когато намерите сили да преодолеете стреса, като например - радвайте се на залеза на слънцето, изпитвайте удоволствие от това, което вършите, възхищавайте се на някое цвете, унесете се в приятен разговор с някоя приятелка или приятел, без да мислите за нищо друго. Отдайте се на тези малки изпълващи моменти и ще станете по-жизнени и по-уравновесени. Душата на всеки има нужда от вглъбяване, всеотдайност, радост, осмислен живот, щастие! Пожелавам ви го с малко усилия от ваша страна!