Дневен хороскоп - петък, 13 октомври 2017

 

Овен

Денят може да започне с изпитания или проблеми, които да не можете да отложите. Повишена емоционална възбудимост, което може да доведе до сблъсък на интереси, противопоставяне, спорове.

     
 

Телец

Малко сложен ден. Днес може да изпитате капризите на съдбата. Лек спад и на самочувствието. Възможни са и здравословни неразположения. Въоръжете се с по-голям запас от търпение.

     
 

Близнаци

Настроени сте към активна дейност. Този път чувствата и емоциите остават на втори план. Това ще повдигне енергията ви до някъде. Намерете специално време за партньора си и му обърнете внимание.

     
 

Рак

На всичко ще слагате емоционална окраска, но не бива да го прекарвате през сърцето си. Опитайте да доведете замисленото от вас до удовлетворителни резултати. Оптимизмът ви сега  е нараснал значително.

     
 

Лъв

В днешния ден ще имате силно енергийно излъчване и магнетично ще привличате околните. Вие се активизирате, а прилива на нови сили и енергия ще ви доведе до успешни решения и постъпки.

     
 

Дева

Днес може да изпитате усещане за безпокойство и напрежение. Ако е необходимо, то дайте си почивка. Не се оставяйте да ви въвличат в спорове. Не се поддавайте на самосъжаление и анализ на близкото минало.

     
 

Везни

Ще имате на моменти чувството, че губите почвата под краката си. Точно затова трябва да сте внимателни в преценките си и действията си. Не обръщайте внимание на недоброжелателни хора.

     
 

Скорпион

Толкова много сте се вживели в работата си и сякаш не усещате, че сте изморени от това прекомерно отдаване. Направете нещо приятно и съзидателно и за себе си. Подарете си почивка и потърсете някакво развлечение.

     
 

Стрелец

Ще се наложи да отстранявате някои препятствия и да разчистите пътя пред себе си от сложни ситуации. Обърнете повече внимание на красотата в живота около себе си. Открийте източниците на удоволствие.

     
 

Козирог

Около вас ще цари атмосфера на повишена енергия и контактност. Ще можете да разширите полето за изява и да изявите творческият си потенциал. Семейните проблеми решавайте самостоятелно.

     
 

Водолей

Ще ви предявят претенции, необосновани искания, но няма да успеете да удовлетворите всичките. Ограничете контактите и местата с много хора. В интимността ви може да има проблеми.

     
 

Риби

Старайте се да правите точни преценки, не бързайте с промените. Сега ви управляват емоциите. По-лабилните натури ще изпаднат в депресивни състояния. Не се отпускайте толкова, стегнете се!

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Петър Димков смята, че облеклото на човека е в състояние да влияе върху неговото настроение. Тъмните дрехи помрачават душевния лазур, светлото и пъстро облекло създава повече настроение с усмивки и радостни мисли. Затова трябва да се обличаме разноцветно, като цветята, и никога да не носим траур. Избирайте дрехи със светли цветове за всяка възраст. Обличайте децата в бяло, пъстро. Анемичните деца да се обличат в червено, защото този цвят засилва жизнеността. А по-буйните деца да носят повече синьо, то пък успокоява. Следвайте съветите и носете повече нови и цветни дрехи!