Преди „Лудогорец“ – „Берое“

От 19.00 часа в Разград

Днес, „Берое“ излиза в мач от осминафиналите на турнира за Купата на България срещу „Лудогорец“. Двубоят в Разград стартира от 19:00 ч. Главен арбитър на срещата е Георги Димитров от София.

Единственият липсващ поради контузия в лагера на „Берое“ е Михаил Михайлов. Преди срещата потърсихме мнението на старши треньора на старозагорци Александър Томаш. Ето какво сподели той:

„Утре ще играем срещу отбора в България, който се намира в най-добра форма, на база изиграни мачове. „Лудогорец“ са с най-добра ротация не само като играчи, но и тактическа постановка. Както казах след двубоя с „Витоша“ този отбор може да бъде победен само по два начина – единия е да се кръстиш и да се молиш, а другият е излизаш, играеш футбол и ги надиграваш. Ние искаме да се надиграваме с всеки един отбор в България. Имаме уважение и респект към тях, но с тези мачове можем само да израстваме и се превърнем в отбора, който всички искат да виждат. Утре излизаме за победа“

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Душан Перниш, Богомил Цинцарски, Веселин Пенев, Георги Динков, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Кохей Като, Мартин Райнов,  Драгош Фиртулеску, Серджио Негрут, Пламен Тенев, Емин Ахмед и Карлос Охене.

До този момент в надпреварата „Берое“ отстрани „Севлиево“ след победа като гост с 0:2, а „Лудогорец“ елиминира „Оборище“ в Панагюрище с 2:3 сл.пр.

Георги Димитров от София е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Станимир Илков  и Андрей Николов. Четвърти съдия е Стефан Павлов. Делегат на БФС е Емил Табаков от Бургас, а Светослав Славов от Варна ще оцени работата на съдийството.