ГЕРБ-Добрич избра делегати за Редовното отчетно-изборно национално събрание на партията

На 26-и ноември Конгресът ще избере председател на партията, негови заместници и нов състав на Изпълнителната комисия, както и на Контролната комисия

Общинската организация на ГЕРБ-Добрич на свое събрание избра делегати за четвъртото редовно отчетно-изборно национално събрание на партията. След проведеното явно  гласуване на предложените десет номинации, бяха излъчени седем делегати. Те ще представляват структурата на Конгреса на партията в края на месец ноември.
Делегатски изборни събрания бяха проведени и в останалите общински партийни организации в областта – Балчик, Генерал Тошево, Добричка, Каварна, Крушари, Тервел, Шабла.
Според устава на ПП ГЕРБ, в работата на отчетно-изборното събрание участие ще вземат областният координатор на ГЕРБ-Добрич и народен представител вицеадмирал Пламен Манушев, депутатът Даниела Димитрова, председателят на Общинския съвет на Добрич Иво Пенчев, общинските ръководители на структурите на ГЕРБ в областта.
Редовното отчетно-изборно събрание на ГЕРБ се свиква най-малко веднъж на четири години с решение на Изпълнителната комисия.  На 26-и ноември Конгресът ще избере председател на партията, негови заместници и нов състав на Изпълнителната комисия, както и на Контролната комисия.