ПП ГЕРБ подкрепи талантливите деца от Добрич в неравностойно положение

В навечерието на Деня на християнското семейство дамите отново събраха хора с добри сърца в подкрепа на талантите на Добруджа

ПП ГЕРБ подкрепи благотворителната инициатива на дамски клуб „Майчина грижа” за набиране на средства за подпомагане на талантливи деца в неравностойно положение. В навечерието на Деня на християнското семейство дамите отново събраха хора с добри сърца в подкрепа на талантите на Добруджа.
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който е традиционен дарител, и тази година учреди едногодишна стипендия за студент от Добрич. Народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев осигуриха  средства за стипендия за една учебна година за ученик.
На търга, организиран от „Майчина грижа” по време на благотворителната вечер, бяха разиграни два акварела, предоставени от народния представител от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов.
В благотворителната вечер се включиха председателите на общинските съвети в Добрич Иво Пенчев и Генерал Тошево - Христо Павлов, общинският клубен ръководител на ГЕРБ-Добрич Красимир Николов, областният ръководител на МГЕРБ Живко Желязков, общинските съветници Зорница Михайлова, Петя Обретенова, Божанка Вуцова, Иван Иванов, Светослав Димитров.
Народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев канят стипендиантите на клуба - ученици и студенти, да посетят Народното събрание. Ще бъдат организирани срещи на младите хора с министрите на образованието, на културата, на спорта, както и с други, към които те проявят интерес.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен