Дневен хороскоп - сряда, 22 ноември 2017

 

Овен

Възможно е да бъде ден на резки и непредсказуеми промени. Животът може сам да ви освободи от нещо старо и ненужно. Каквото и да е, не го вземайте много присърце. Повишената емоционалност няма да ви позволи да вземате най-правилните решения.

     
 

Телец

В работата и бизнеса ще получите добър резултат едва тогава, когато престанете да разпилявате енергията си с решенията на второстепенни и незначителни проблеми, и се съсредоточите само върху най-главните дела.

     
 

Близнаци

Стабилното емоционално състояние ще ви позволи да видите нещата в истинската им светлина. Ако действате без да бързате, последователно и целеустремено, то резултатите ще бъдат на лице.

     
 

Рак

Денят е загадъчен и малко мистичен. Всяко нещо в него си има своето значение. Трябва само правилно да изтълкувате сигналите, които получавате. Времето няма да ви стигне за много неща. Не пилейте ценни материални и интелектуални ресурси.

     
 

Лъв

Практически сега е възможен прогрес в различни сфери от живота. Необходимо е да има съизмеримост между възможностите ви и желанията ви. Подценяването е също така опасно, както и надценяването.

     
 

Дева

Благоприятно време за начало на работа над себе си. Не се бойте от отговорностите. Ако се налага да вземете важно решение, то вземете го съвместно с близки на вас хора, които ви подкрепят във всички трудни моменти.

     
 

Везни

Постарайте се да икономисвате физическата си енергия и да не се преуморявате, избягвайте също негативните емоции и конфликтите. Ако все пак се стигне до критична ситуация, не забравяйте, че винаги има начин да се върнете на правилният път.

     
 

Скорпион

Ден за преосмисляне на случващото ви се от гледна точка на глобалните морално-етически категории. Вашите желания превишават възможностите ви засега. В личният ви живот витае една неопределеност.

     
 

Стрелец

Добър момент за контакти, срещи, реализация на проекти и започване на нови дела. Бъдете внимателни! Не забравяйте, че не всички хора се отличават с висок морал и етични принципи. 

     
 

Козирог

Енергията на деня изисква да си създадете необходимата структура и организация за работа. Новата прииждаща от различни източници към вас информация трябва да бъде добре проверявана. Възможно е да преразгледате досегашната си тактика на действия.

     
 

Водолей

Вероятно пред вас ще стои особено важна задача и ще ви остане малко време за развлечения и почивка. Следете каква храна консумирате. Енергията на планетите ще ви съдейства във вашите действия.

     
 

Риби

Днес ще видите някои хора в нова светлина. Както е възможно да подобрите мнението си, така може и да го развалите за някого. Много важен фактор ще бъде способността ви да предвиждате хода на събитията. Постарайте се да избягвате физически и психологически натоварвания. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  Покровител на срядата е Меркурий, посланикът на боговете. Той е благосклонен преди всичко към младите хора, мислещи и излагащи смело своите идеи и мисли. Ден за активна умствена дейност, занимания с научни въпроси, публицистика, журналистика, кореспонденция. Ако говорите много и по възможност със сложни фрази, ще изглеждате по-умни в очите на околните.

Ако искате да слушате, вървете при тези, които говорят. Ако искате да говорите, идете при тези, които слушат. Безсмислено е да говорите пред тези, които се стремят да се изкажат.

Меркурий е също бог на търговията и затова е добре в неговият ден да започвате бизнес търговия или да търсите работа като търговски агенти, продавачи. Едно предупреждение: именно в този ден хората стават най-лесно обект на финансови машинации и измами. Благоприятно е за кратки пътувания. Съблюдавайте в облеклото си младежкия спортен стил. Обличайте пъстри дрехи или в жълт цвят. Ако искате да подарите цветя в тон с деня, нека също да са жълти.
Нека днешният Меркуриев ден бъде за вас един слънчев и прекрасен ден!