Преди ЦСКА-София – „Берое“

Двубоят на стадион „Българска армия“ е от 17:00 ч.

Днес, 10-ти декември, „Берое“ излиза в мач от XX кръг на Първа професионална лига срещу ЦСКА-София в столицата. Двубоят на стадион „Българска армия“ е от 17:00 ч. и ще се играе при закрити врати заради наказание на домакините. Главен арбитър на срещата е Ивайло Стоянов от Петрич.

„Берое“ отново има сериозни проблеми с окомплектоването на състава. Михаил Михайлов, Драгош Фиртулеску и Марко Адамович продължават да са с контузии, а Кохей Като е наказан.

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Душан Перниш, Богомил Цинцарски, Георги Динков, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Мартин Камбуров, Емин Ахмед, Веселин Пенев, Серджио Негрут, Карлос Охене, Никола Гавов и Мартин Райнов.

Преди изиграването на двубоя „Берое“ се намира на 4 място в класирането с актив от 34 т., а съперникът в утрешния мач е на 2 място с 44 пункта.

Ивайло Стоянов от Петрич е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Георги Дойнов и Мирослав Иванов. Допълнителни асистент-рефери са Георги Давидов и Георги Иванов, а четвърти съдия е Младен Маринов. Делегат на БФС е Неделчо Михайлов от София, а Костадин Гергинов от София ще оцени работата на съдийството.

Източник: beroe.bg