Благотворителен плувен маратон на "Онкоболни и приятели" днес

След плувния маратон, по традиция в 19ч. ще се проведе благотворителен концерт на Магазия 1

За трета поредна година, Сдружение "Онкоболни и приятели" гр.Бургас организира благотворителен плувен маратон, който ще се проведе на 14.07.2018г. в гр.Бургас средствата, от който ще спомогнат за подпомагане  на дейностите за социалната рехабилитация на хора с онкологични заболявания.

Лице на тазгодишния маратон ще бъде отново актрисата  Йоана Буковска- Давидова, която ще даде старт на маратона на  14. 07. 2018г.  в 8ч. от "Морска гара" Бургас. Участниците- плувци ще преплуват разстоянието от остров "Св.Анастасия" до парк "Росенец", плаж "Чукалята" , като финалистите ще бъдат официално наградени от Йоана Буковска- Давидова.

След плувния маратон,  по традиция в 19ч. ще се проведе благотворителен концерт на Магазия 1 - Морска гара Бургас с участието на  Танцова формация "Вълшебни ритми" към Детска градина "Вълшебство" с ръководител Лорета Йовчева, Балетна школа Марина Змеева към танцово студио 29 с ръководителМарина Змеева,Театрална школа,,Детско царство"към ЦПЛР Бургас с ръководител Атанасия Петрова, Преслава Минасян , Тракийска певческа група "Никола Ганчев" при народно читалище,,Възраждане" кв."Рудник" с ръководител Стоянка Минева,Клуб по спортни танци ,,Блясък" гр.Поморие с ръководител Веселин Тодоров,Роси Перева, Танцова формация "Българит" към Народно читалище,,Съгласие" гр.Българово с ръководител Стела Папанчева,Аглая Тодорова 12г. ,Георги Георгиев 7г.,Захари Чернев,Фолклорна група "Наниз" с ръководител Таня Русева към Сдружение "Онкоболни и приятели" ,Ангел Митрев,Явор Велчев,ТФ "Танцувай с мен" към Сдружение "Онкоболни и приятели".

Такса  участие в маратона- 50 лв.

Желанието за участие се декларира с попълване на регистрационна карта и заплащане на таксата по банкова сметка: BG30BUIN95611100572445 Алианц Банк България. Попълнените регистрационни карти се изпращат на имейл:  [email protected]Снимка на Деня

Щрихи от Плевен