И Мис Силикон била „животновъдка“

Силиконка Номер 1 за 2017 г. Виктория Петрова протестирала пред Министерски съвет, иска оставката на земеделския министър

Мис Силикон 2017 Виктория Петрова се похвали, че и тя е протестирала пред Министерски съвет. Силиконовата красавица публикува видео от участието си в демонстрацията, която трябваше да е само на овчарите и козарите.

Наред с животновъдите обаче всякакви най-необичайни хора успяха да се присъединят към протеста, а силиконката беше само черешката на тортата. В едни гърди с нея застанаха Корнелия Нинова и цялата върхушка на БСП, традиционни протестиращи като Йоло Денев и много други, които нямат нищо общо нито с животни, нито с животновъдство.

Присъстваха и обичайните платени провокатори – предимно криминално проявени и хора от малцинствата, чиято основна цел е да влязат в стълкновение с полицията и да превърнат мирните протести в размирици.

Самите животновъди, които протестираха, имаха конкретни искания и те бяха изпълнени от правителството. Много други представители на животновъдния бранш също обявиха, че твърдо стоят зад кабинета и взетите от управляващите мерки срещу чумата.

Миската скандира „Оставка“ за земеделския министър Румен Порожанов с останалите протестиращи. Вижте още на публикуваното от нея самата видео.