Пловдив зарадва Горан Брегович

Концертът на 28-ми септември е изцяло разпродаден

BEST OF концертът на рок звездата на бивша Югославия Горан Брегович и неговият „Оркестър за сватби и погребения“, който ще разтърси Античния театър в Пловдив на 28 септември е изцяло разпродаден един месец преди шоуто. Билетът за уникалния двучасов балкански лайв под съпровода на неостаряващия гений се оказа най-търсеният пас в града под тепетата за гостуването на звездата тази година у нас.
Именно огромният интерес към концерта на Брегович бе и причината организаторите на събитието да обявят още едно извънредно шоу на 26 септември. Билети за допълнителната дата има все още в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цени от 40 до 60 лева.
Специално за публиката в Пловдив гениалният музикант ще изпълни най-големите си и емблематични хитове от началото на кариерата си до днес като: „Аризонска мечта“, „Месечина“, „Калашников“, „Буба Мара“ и много други.
BEST OF концертите на Горан Брегович и „Оркестъра за сватби и погребения“ са на 26 и 28 септември 2018 г. от 20:00 часа в Античен театър Пловдив. Все още има останали билети за 26 септември на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online на eventim.bg.