Горан Брегович със страхотен лайв в Пловдив

Пее днес и на 28-ми септември

Поради големия интерес към BEST OF концерта на Горан Брегович и неговия легендарен „Оркестър за сватби и погребения“ в Пловдив, организаторите на събитието обявиха днешното извънредно шоу. Датата на втория лайв с неостаряващия гений на балканската музика е 26 септември, а мястото – отново е Античен театър Пловдив.
Така рок звездата на бивша Югославия ще успее да зарадва многобройните си почитатели в града под тепетата с два концерта на две дати. Брегович ще излезе на сцената под отрито небе на 26 и 28 септември освен с най-добрите балкански музиканти от „Оркестър за сватби и погребения“, така и с българските певици с неповторими гласове Людмила и Даниела Радкови.
Специално за публиката в Пловдив гениалният музикант ще изпълни най-големите си и емблематични хитове от началото на кариерата си до днес като „Аризонска мечта“, „Месечина“, „Калашников“, „Буба Мара“ и много други.
BEST OF концертите на Горан Брегович и „Оркестъра за сватби и погребения“ са на 26 и 28 септември 2018 г. от 20:00 часа в Античен театър Пловдив.