Зелената икономика е тема на еднодневно обучение в Пловдив

Семинарът е на 20-ти септември от 12:00 ч.

ИвентЗоун ЕООД и Българският икономически форум организират еднодневно обучение на тема зелена икономика на 20.09.2018г. в Пловдив, от 12:00 ч., в хотел „Марица“ - „Цар Борис III-ти Обединител“ 42.
Обучението е предназначено за журналисти,  еколози на общини, специалисти, осъществяващи ПР и информационни кампании, както и различни  експерти и консултанти с интереси в областта на зелената икономика.
Ще научите какво представлява кръговата икономика. Актуални тенденции в областта на ресурсната ефективност, управлението на отпадъците и как да приложите наученото на практика във вашата община или компания.
Ще имате възможност да се запознаете с възможностите за безплатен достъп до образователна он-лайн платформа с богата актуална информация и обучителен видео курс от 9 теми за зелена икономика. Журналистите, взели участие в обучението, ще могат да публикуват на платформата свои материали по темата. Представителите на бизнеса пък ще могат да видят интересни идеи за проекти за корпоративна социална отговорност в областта на зелената икономика или да публикуват на платформата информация за свои успешни кампании в тази област.
На всички присъстващи на обучението ще бъде издаден сертификат за участие.
За да се включите в обучението, моля изпратете заявка за участие на info@biforum.org в срок до 14.09.2018г., съдържаща Вашите имена, длъжност и организация, както и телефон и e-mail за обратна връзка.