Безплатни дигитални обучения започват в Пловдив

Google и SoftUni Digital ги организират в над 37 града

На 14-ти май стартира проектът на Google "Дигитален гараж" /learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/ в сътрудничество със SoftUni  Digital /digital.softuni.bg/. 12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в   България. Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.
Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта.
Какво е Дигитален гараж?
Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.
Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?
❖  70% от хората в България използват интернет за лични  цели
❖  55% от хората в България използват смартфон
❖  48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват  онлайн
❖  56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка
За осъществяване целта на проекта, дигиталните  консултанти ще посетят Пловдив, където ще проведат семинари и индивидуални консултации напълно безплатно.
Семинарът в Пловдив ще се проведе на 27.09.2018 – 18:00 - 19:30 - залата на Общински съвет на улица "Авксентий Велешки" № 20, Пловдив
Регистрация можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"