Горан Брегович идва с най-доброто в Античния

BEST OF концертите са на 26 и 28 септември

Горан Брегович и неговият легендарен „Оркестър за сватби и погребения“ с 2 уникални концерта в града под тепетата. Бандата, чиято музика попадна в класацията “50 неща, които трябва да чуеш преди да умреш”, предвождана от неостаряващия гений ще зарадва родните почитатели с впечатляващо BEST OF шоу на 26 септември и на 28 септември в Античен театър Пловдив.

Под открито небе рок звездата на бивша Югославия ще излезе на сцената освен с най-добрите балкански музиканти от „Оркестър за сватби и погребения“, така и с българските певици с неповторими гласове Людмила и Даниела Радкови. Специално за публиката в Пловдив Брегович ще изпълни най-големите си и емблематични хитове от началото на кариерата си до днес като: „Аризонска мечта“, „Месечина“, „Калашников“, „Буба Мара“ и много други. Преживейте една луда нощ под звездите с великия Горан Брегович и “Оркестъра за сватби и погребения”!
BEST OF концертите на Горан Брегович и „Оркестъра за сватби и погребения“ са на 26 и 28 септември от 20:00 часа в Античен театър Пловдив.
Билетите за дата 28 септември са напълно разпродадени от месеци.
Билетите за дата 26 септември са на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online на eventim.bg.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"