Депутати от ГЕРБ-Пловдив ще проведат приемни с граждани

Те са в понеделник след 16 часа

Народните представители от ГЕРБ - Пловдив ще проведат приемни с граждани от избирателния си район в понеделник, 22 октомври 2018 г., както следва:
Менда Стоянова – председател на Комисията по бюджет и финанси в 44-тото Народно събрание – от 16.00 в централния офис на ГЕРБ – Пловдив, на бул. „Марица” 91.
Димитър Лазаров - председател на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения и член на Комисията по правни въпроси - от 16.30 часа в партийния офис на ГЕРБ на улица „Прага” 2.
инж. Атанас Ташков – член на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление в 44-то Народно събрание - от 16.00 часа в партийния офис на ул. „Стефан Стамболов" № 21.
Спас Гърневски -  заместник-председател на Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика - от 16.00 в офиса на ул. "Коста Паница" № 5.
Снимка на Деня

Щрихи от Плевен