1000 пловдивчани ще се качат на уникална сцена

Това ще стане на откриващото събитие на Пловдив - Европейска столица на културата

1000 пловдивчани ще се качат на уникална сцена по време на откриващото събитие на „Пловдив – Европейска столица на културата“ на 12 януари 2019 г. Стани един от тях- призовават от Общината.

Градът ни е известен не само с дългата си история, места за отдих, забавления, айляка и вълнуващи събития. Той е изпълнен и с интересни и вдъхновяващи личности. Търсим ги, за да станат лица на Европейската столица на културата и да изживеят звездния си миг.

Започнахме със срещи с местни институции и организации, за да приобщим всички към най-значимото събитие на 2019 г. Отваряме сцената за 1000 пловдивчани и сме сигурни, че точно ти ще бъдеш сред тях. Нека заедно поставим началото на година, обещаваща незабравими емоции!

Освен, че ще бъдеш на сцената, ти ще наблюдаваш церемонията от първия ред. Побързай, защото редът на записване определя кои ще са лицата на Европейската столица на културата!

Единственото условие е, ако нямаш 18 години, да присъстваш на сцената с придружител, който също трябва да остави данните си за контакт.

Попълни формата тук и ние ще се свържем с теб!
https://goo.gl/forms/LY0gAFrCz4K7PXCn2