Наско Сираков и кампанията "Аз съм Левски" идват в Плевен

"Сините" привърженици ще имат възможността да се срещнат със собственика на клуба

Кампанията "Аз съм Левски" започва своите обиколки из страната.  Те стартират с три локации, на които "сините" привърженици ще имат възможността да се срещнат със собственика на клуба Наско Сираков, съобщават от клубния сайт.

Във вторник, 20.10., мобилният магазин ще посети град Троян, като феншопът ще е разположен в градинката пред културно-информационния център от 10:00 до 13:00 часа.

От него всеки желаещ ще може да се сдобие с членска карта по избор (може да се запознаете с тях ТУК!) и различни артикули на любимия тим.

Отново във вторник, 20.10, от 15:00 до 19:00 часа мобилният магазин ще посети град Плевен. Феншопът ще бъде разположен до спортно-информационния център – срещу „Central Mall“.

В сряда, 21.10, когато "сините" гостуват на местния „Партизан“ за Купата на България, мобилният магазин ще е в град Червен Бряг. Феншопът ще бъде разположен между 10:00 и 12:00 часа пред читалище „Никола Вапцаров“, а от 12:00 ч. до края на двубоя ще е на разположение пред Градския стадион.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"