Бойко Борисов в Разград: Родина е това, което носиш в сърцето си (Видео)

Лидерът на ГЕРБ се срещна с над 450 симпатизанти в Разград

Бойко Борисов се срещна с над 450 симпатизанти на ГЕРБ-СДС в Разград.

"Тук хората са преживели Възродителния процес и не се плашат лесно. Местните кметове от ГЕРБ не са се огънали от репресиите на Бойко Рашков, но Рашковщината си заминава!", написа Борисов на профила си във Фейсбук.

"Обръщам се към Румен Радев, който се опитва всячески да раздели държавата: Родина е това, което носиш в сърцето си. За нея си готов да умреш! Всички помним до какво води насаждането на етническо напрежение в смесените региони. Защо трябва днес да се питаме за кого какво означава родината?! Родината е в сърцето!", коментира лидерът на ГЕРБ.

Борисов призова местните хора и всички български граждани да не се поддават на игрите, които разиграват Румен Радев и ДПС. "Имитират конфликт, както направиха с „Демократична България“ в Росенец. Мустафа Карадайъ ме е обиждал публично и то по време на предизборна кампания, но продължават да ни обвързват в зависимости с ДПС", отбелязва Борисов.

"Хора от смесените региони ни сезираха многократно, че ДПС наливат гласове в партията на Слави Трифонов на изборите. „Партиите на промяната“ дадоха на ДПС двете парламентарни комисии, определящи бъдещето на България – икономическата и регионалното развитие. Уж опозиционните ИТН имат председател на парламента и на осемте най-важни комисии. Единствените, които не са в уйдурмата, са ГЕРБ-СДС!", категоричен е Бойко Борисов.