Кралев: Човек трябва да намира време за изкуство

Варна Лайф

15-10-2024, 10:22

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Дори и по време на тежкия предизборен маратон, човек трябва да намира време за изкуство.

Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев, който се вълнува от изкуството и самият той рисува, публикува пост в социалните мрежи, от който става ясно, че дори по време на предизборната кампания намира време да разгледа интересни изложби.
 
"С огромно удоволствие посетих в Пазарджик, студиото на изключителния български художник Нейчо Дойчев – Д’Нейчо и заедно с Найден Шопов се насладихме на неговото изкуство. Дори и по време на тежкия предизборен маратон, човек трябва да намира време за изкуство. Като фен на абстрактния експресионизъм, съм изключително горд, че успях да откупя една от работите му от предишния творчески период - “Тоскана”, създадена през 2009 година.
 
Имахме честта Нейчо да ни представи последния сипроект - ‘‘Еволюция едно‘‘ която е неговата добавена реалност на въображение в алтернативния свят на бъдещето.
Проектът е нещо повече от изкуството на въображението, изобразявайки го със съвременни артистични материали – холограмно фолио , пластично огледало , плексиглас , скулптура", написа Кралев.