Ножът е дървен, г-н Доган, нали?

Сокола си спретна представление, за да се окопае в ДПС

Точно в деня, в който трябваше да стане ясно дали Ахмед Доган ще сдаде ДПС, "похитител" на Сокола му направи добро, в опита си да го бетонира на поста му, поне в очите на онези 600 делегати, които си направиха труда да дойдат днес до София.

25-годишен бургазлия нахлу на сцената в зала 3 на НДК и насочи срещу му пистолет... газов.

Доган, уж уплашен, набързо го хвана за ръката, а неговите приближени – заместници, депутати и обожатели скочиха и окървавиха нападателя, който бе скоротечно отведен в СДВР.

Много въпроси обаче остават без отговор. Ще ги задам.

Как така въоръжен до зъби младеж (два газови пистолета и два ножа) успява да мине през скенерите на СДВР в НДК, през въоръжената охрана на НСО и през личните главорези на Доган, които са десетки, а може би и стотици, разположени в НДК, а и около сградата.

Защо бодигардовете оставят сам лидера си да се защитава, защо не вадят оръжие, защо не стрелят по нападателя?

Пък на всичкото отгоре младежът се оказа член на ДПС, че и с бадж на делегат. Колко услужливо само, нали така г-н Доган?

В момента, в който партията ви губи позииции, си спретвате мини атентатче, за да заздравите позициите си сред електората, пък и да приобщите към себе си онези делегати, които вече не ви искат на лидерското място в ДПС.

Именно подобна позиция изразиха минути след "атентата" ваши хора, хора от ДПС.

От години наред из медиите се носеха купища слухове за атентати срещу вас, до един отречени, а може би и подхвърлени от вашите среди.

От години наред НСО харчи нашите пари, за да ви охранява, г-н Доган.

Цирковете с подхвърленото в медиите клипче от Кочан, че вие разпределяте порциите на финансирането във властта, с Възродитителния процес, с лошите управляващи, с майчиния език, явно не ви помагат и решихте да ни "втрещите" в съботния ден. Само че представлението ви бе аматьорско.

Сега ще се скриете в Сараите си, за да оберете лаврите, но не, този път театрото бе зле режисирано от сценаристите ви. Пък и публиката не ръкопляска вече на зле разиграни екшъни.