Доган посегна на Литекс и ЦСКА

Атентатът – уреден мач за наивници

От 34 години гледам български футбол. От 20 пиша за него. Бил съм очевидец на какви ли не мачове. На уредени, на много уредени, на пълни порнографии! Парите, файдата, те са всичко.

Заради тях дори ЦСКА след 0:8 в Ловеч, ще легне на Литекс, за да не е Левски шампион. По-късно пък друг "осмак" - Локо (Сф) ще продаде, предаде или преебе (въпрос на гледна точка) титлата срещу поробителя си Левски.

И така до събота, когато в България се изигра най-уредения мач - Ахмед Доган срещу "екзекутора" си! По-жалко, по-долнопробно, по-гротесно зрелище не са предлагали дори Спартак (Варна) и Славия! Я Ишков ще измисли нещо, я Венци Стефанов ще изръси друго, но ще замажат постановката. А сега в НДК - тъпотия! В медиите - също! Поне тези, националноотговорните. Въобще, да живее Facebook. Само там Сталоун се "смее" на "колегата" Доган, само там народният гении е родил неща, заради които си струва и ти да се посмееш на пародията "Ахмед".

А сега по същество. За съществото Меди Доган. Гадна история. Не съществото, а Доган. Решил си да се махаш, хубаво, махай се. Ама този доносник дори и бенефиса си уреди, игра и в него в уреден мач. Поиска само той да е звездата. Тъпото е, че нас ни прави на кретени. На идиоти. На маскари. Крал си, крал си! Лъгал си, лъгал си! Пред пенсия си! Хубаво, взимай поредното Айше и дим да те няма към Стамбул, аго!

Не, Доган реши да унижи всички онези, които дойдоха, които гледаха бенефиса му. И си вкара страшен автогол! По-велик от този на Иван Вуцов. Медито искаше да втвърди електората си. Не успя!

Втвърди нещо друго, чиято болезнена топлина ще усети на изборите. Отзад! Защото аз, защото ти, защото всички утре ще излезем колкото да гласуваме "За" някой, толкова и да гласуваме срещу тези, дето ритаха един паднал човек, блъскаха го, смъкнаха му гащите, показвайки, че в тяхната Турция опитите да забременят мъж продължават! Е, много народ в събота абортира. Абортира от Доган. Защото това беше уреден мач за наивници. Изписаха се тонове мастило.

Затова само фактите - на един "убиец" му засече пистолета, пълен и без това само с бонбонки "тик-так". След това 85-килограмовата канара, бивш шампион по бокс, бе победен от Доган в ръкопашна схватка. А накрая даже и пълнителят с бонбонките изчезна. Останаха само тези в цевта.

Остана и гадното чувство. Като след ЦСКА - Литекс. Като след Локо - Левски. Като след Миньор - Лудогорец. Като след... Доган.

Онези футболни порнографии бяха като революциите - изядоха децата си. Интересно ми е сега какво ще яде Доган? Може би бахура на следващите избори. Ако му го сервираме, ще покажем, че сме народ. Защото за разлика от футболната порнография, на политическата можем да дадем урок.

Да, вярно, веднъж на 4 години, но можем. Затова, когато дойде време за усамотение в тъмната стаичка, нека пратим Доганщината в небитието. За да има България!