Фолк Война или Как нискобюджетни певачки трупат "слава" на гърба на Емануела?!

Безизвестните Джонка и Тонка видяха шанс да изпъкнат

Бездарна певачка с име на американски щат и физиономия на порно актриса от известно време обикаля телевизиите и редакциите, за да дава интервюта и изявления.

Зле гримираната активистка с безплодни певчески напъни разправя на ляво и надясно колко зла, лицемерна и двулична била колежката й Емануела.

Дори била откраднала мъжа й, същия от който "стойностната" изпълнителка забременяла още на първа среща. Същият, който я "командирова" в спешното, смазана от бой, и който е спряган от полицията за ръководител на мрежа, разпространяваща наркотици.

Търсачката на слава е "изпълнител" във фирмата на Ненчо Касъмов, който пък е брат на продуцента на Емануела – Виктор Касъмов за чийто син топ певицата на Ара Мюзик така и не се омъжи, въпреки подготвената сватба.

Чудя се защо двамата не се разберат по братски и не вкарат в правия път освирепелите и безработни певици, които вместо да си снимат клипове и да ходят по участия, се занимават с колежките си.

Както забелязахте преминах в множествено число защото след като надуши възможността да се прочуе поне малко, макар и не със сценични, певчески или други артистични постижения в атаките към Емануела се включи и втора бездарна певица от "фирмата на Ненчо".

Тъй като въпросната няма достъп до медиите, понеже никой не я иска, тя се включи в надпреварата "Най-смешен пост" в социалните мрежи с жалки напъни да се представи за "стойностен фолк изпълнител".

Дали певица в чиито репертоар най-известната песен се казва "Шматка" може да бъде "стойностен фолк изпълнител", разбира се всичко зависи от стойностите. Или както казват начетените хора "въпрос на ценностна система".

Жалко, че двете търсачки на слава не дадоха един ясен пример или доказателство за думите си.

Основна арена за изява проспериращата „певица” с несполучлива пластична операция откри в ефира на „Къртицата на светло” по ТВ7 с хостеса - адреналинката Жана.

Жалко, че новоизлюпената водеща не се сети да попита за ясни причини за думите, изречени в студиото й. Всъщност Жанчето не е виновно, отговорността носи, този който и бърбори в ухото през слушалка, така наречения „редактор” на „Къртицата на светло”.

Атаките към Емануела дойдоха скоро след като певицата отказа да даде интервю за сутрешната версия на „Къртицата” и ги нарече „жълто предаване”, тогава Жана се изненада на определението и само няколко дни по-късно всички, начело с нея, задружно се омазаха с фекалии, давайки поле за изява на врачанската „джоконда”.

Всъщност кой ако не продуцентите трябва да контролират певиците си?

За това смятам че Виктор Касъмов би трябвало да звънне на роднината си и да попита:

- „ Абе брат, що не си озаптиш гладните псета?”...

Може и вече да го е направил, ама то как се озаптява караконджул?

Освен, че двете безработни артистки се чудят как да влязат в полезрението на обективите явно липсата на ангажименти им оставя свободно време и скуката ги кара да правят глупости вместо изкуство. Така или иначе и с двете си занимания клетите момичета се излагат. Ама какво да се прави, толкова могат.

Странно защо доста по-известните и актуални колежки на Емануела - Алисия, Ивена, Джина Стоева и Теодора нямат нищо против синеоката фолк дива и са в чудесни отношения с нея за разлика от изгладнелите и неуспешни Джонка и Тонка?!

А докато кучетата си лаят, кервана си върви, феновете на Емануела тръпнат в очакване на най-новата й песен с работно заглавие „Тръпката”. До тогава вижте една от емблематичните балади в репертоара на скандалната Емануела.