Азис прибра любимия Велизар отново

Голямата любов на чалгаджията изгладнял и се примолил да се върне

Циганският славей Васил Боянов познат като Азис отново приюти голямата си любов  Велизар.

Костинбродската чучулига толкова си падна по русенския плейбой, че чак си татуира името му на дясната ръка, в отговор той пък надраска с мастило гърдата над сърцето си с името на провокативния си сексуален партньор.

Столични клюкари разказват, че Василка започнала усилено да работи откакто любимият й се е прибрал в София защото трябва да задоволява всички негови капризи. Желанията на любовника били закон за певеца и той с охота купувал, коли, дрехи, бижута и всякакви аксесоари на баснословни цени. Приемал всички участия, под натиска на гаджето си, за да има достатъчно средства за луксозното му съществуване.

Най-висшата цел на Велизар обаче била Васко да му купи апартамент в София където той да се устрои на спокойствие.

Двете влюбени гугутки се разделиха през лятото когато по-нежната половинка от „веселото семейство” научил за изневерите на благоверния си съпруг. Васето с ужас узнал, че Велизар търси нежност и ласки при жени и побеснял, събрал багажа му и го изхвърлил неверника най-безцеремонно.

После от морето достигнаха клюките, че Азис се отдал на бурни оргии с различни млади мускулести гларуси по морския бряг, където цяло лято се подвизавал въртейки опашка по прашните плажни клубове до ранни зори.

Според слуховете ято от младежи с наситен слънчев загар предоставяли телата си за краткотрайна употреба срещу скромно заплащане от страна на видният изпълнител.

Сега, след като се наживя и поизгладня Велизар отново бил подвил опашка и потърсил мъжките ласки на бившата си изгора - Васко.