Сергей Станишев е провален премиер, който е озверял от истеричност

Професор Юлиян Вучков с безпощаден коментар

"Народа страда масово от какво ли не. От безработица, от глад, от недояждане, от организирана и битова престъпност, от тежки заболявания, мре като пилци. В същото време, управляващите са напълно невъзмутими, все едно нищо не се е случило с техните избиратели. В отлично настроение, самодоволни, цъфтят от високото си самочувствие, но като видят, че ескалира общественото напрежение, веднага си нахлузват тъжната физиономия и започват да имитират разтревоженост, след което отново потъват в своя пълен непокизъм", това заяви професор Вучков в предаването на Антон Хекимян по bTV.

Професора не подмина и червеният лидер Станишев: "Сергей Станишев, провален премиер, продължава да има огромно самочувствие, продължава да ни се кара, продължава да ни навиква, аз не съм го видял веднъж да се усмихне, той е просто озверял. Младо момче, а вече има състарена физиономия, от тази истеричност, бих казал това е точната диагноза, която направо го друса".

За острието на БСП, Вучков обясни: "Мая Манолова има чувството, че е Жана д'Арк, че е Райна Княгиня, още малко байрака на Райна Княгиня ще разнесе. Как се изказва, как вика, как се кара...".

Цялото интервю можете да гледате ТУК.