Пеевски доскоро се кълнеше, че Доган и Василев са му духовните бащи

Проклятие застига всички Костинбродски атентатори!

Днес сутринта е имало полицейска проверка в сградата на бул."Цар Борис Трети" 159, където се намират офиси на КТБ, на фирми на Цветан Василев, на ТВ7; там е офисът на Радосвета Василева, дъщерята на Цветан Василев; там е и огромният (240 кв.м.) офис на Николай Бареков.

Toва написа Соня Колтуклиева в профила си във Фейсбук.

Нейния статус можете да видите тук:

Вероятно проверката е по сигнала на "Протестна мрежа" от февруари за "организирана престъпна група Василев-Пеевски-Бареков" и ТВ репортажите за съмнителни дарения за партия "България без цензура" преди евровота. Дотук,обаче,сме свидетели само на следствени действия срещу банкера Цветан Василев,нито дума за проверки на депутата от ДПС Делян Пеевски. Войната между тях,за която първа казах в национален ефир на 31 май по БТВ, придобива ескалираща ожесточеност. Оманските акционери на Корпоративна търговска банка през тази седмица бяха свидетели на привикване на банкови шефове за разпит в деня на Общото събрание на КТБ - това никак не е случайно. Банката реагира с предупреждение да не се пренавива пружината с атаките срещу КТБ,защото това може да разклати финансовата система на страната.

Написах във Фейсбук неотдавна - пред очите ни се извършва отцеубийство. Пеевски доскоро се кълнеше, че Доган и Василев са му духовните бащи, Василев го наричаше свой син. Стигна се до абсурдното положение медии, купувани от Пеевски с парите на банкера, да храчат срещу Василев.

Мистър Икономика,най-влиятелният българин за 2013 г., най-добрият банкер сега е принуден да се крие, за да не го привикват по службите, чиято активност се стимулира от бившия му най-близък партньор.

Казах по Нова: Проклятие застига всички Костинбродски атентатори!
Толкова много се мразят един друг, че не ни оставят на нас да ги помразим.