Цветелина Янева зарязана?

Нова любовница детронирала фолк кралицата

Гореща клюка се носи из столичните кафенета и кара устите на клюкарите да се пълнят със слюнка като змийска уста с отрова. Според сочния слух разнасян от известно време любимият на фолк певицата Цветелина Янева, Делян Пеевски си имал нова тръпка. Сега обаче еуфорията на софийските безделници ескалира след като се разчу, че Цветелина Янева вече  е отритната от  мастития бизнесмен окончателно.

Разбира се това са просто слухове, но какво всъщност ги поражда?

От момента, в който стартира предаването на Николета Лозанова по ТВ7 се заговори, че „сполуките” на плеймейтката в телевизионния ефир се дължат на близки отношения с  любимият на Янева. Това подчертава и Кристина Патрашкова в свой материал, като обвинява много жълти медии в пристрастие или страх от възмездие ако пишат за тази тайна връзка.

От известно време певицата на „Пайнер” се движи без охрана, каквато й бе назначена по време на скандалната връзка. Тя е забелязвана по столични кафенета и барове само в компанията на „приятел” с неизяснена сексуална идентичност. Подобни волности не се случваха във времето когато Цвети бе „сериозно” обвързана.

Друг слух излиза от завистливите усти на колежките от „Пайнер”, които с изненада отбелязват, че блондинката  е поела повече участия от преди. Докато живееше в „златна клетка” изпълнителката се съгласяваше на по два - три ангажимента месечно и то само в близки до столицата градове. Освен това хонорарът  й беше непосилно висок за повечето чалга средища в страната. Под сурдинка  останалите „пионерки” на фолка шушукат, че изведнъж необосновано високият хонорар на Янева паднал до нивата на средностатистическа „чалга звезда”, което силно притеснило конкуренцията. Ако клюката за раздялата е истина гладните гърла във фирмата стават с едно повече, тоест парчетата от чалга „баницата” намаляват.

Още едно доказателство, че Цветелина е тръгнала по участия на „далечни” дестинации идва от северното Черноморие, в четвъртък (3-ти юли)  звездата на „Пайнер Мюзик” ще изнесе клубен концерт в култовото варненско заведение 4as Pik.

В потвърждение, че Янева е закъсала за пари е и новината, че певицата ще се включи в ежегодното турне на фирмата „майка”. Макар и участието в националния тур да е безвъзмездно, изпълнителките се натискат да присъстват в афиша, защото това се смята за престиж и очаквано носи повече ангажименти в бъдеще. По коридорите на „фирмата” се говори, че в началото на кариерата си подкрепяна финансово от Делян Пеевски , Цветелина Янева подсигурила първото си турне с „Пайнер” спонсорирайки цялата фолк „олелия” със солидна сума. За съжаление сега палачинката се е обърнала откъм изгорялата страна и ще бъде доста горчива за хапване.

„Янева е пословично известна с високия си стандарт на живот, баснословни разходи за дизайнерски тоалети, ултра модерни автомобили, високо бюджетни музикални проекти и разточителен лайфстайл. Ако наистина е останала сама, ще трябва да продава роклите от по 20 бона за да живее, защото се съмнявам да е имала разума да задели някой лев настрани...”, коментира пред BulgariaUtre.bg известен столичен стилист.