Иво Аръков се покри, остави бившите си да се карат

Бившият манекен, който стана обект на нападение и побой наскоро, изчезна от полезрението на познати и приятели.

Наранения в буквалния и преносен смисъл на думата Ромео тотално се е покрил, това коментират неговите приятели по чашка, с които всяка вечер той беше забелязван по столичните кръчми и бардаци.

След неприятния инцидент белославския хубавец потъна в дън земя и никой не го е чувал и виждал. Скоро след като гръмна, новината за побоя мина на заден план изместена от сочните клюки за виртуалните битки на бившите му изгори Мика Стоичкова и Мария Илиева.

Вместо да излезе и да каже истината за нападението, защото вече всички са наясно, че той знае кой е пратил биячите и защо, Аръков потъна в забвение, надявайки се унизителната случка да бъде забравена бързо.

През това време, дъщерята на модерния ляв нападна Мария Илиева в социалните мрежи и медиите, като ясно подчерта, че е убедена във виновността на певицата за нападението над Иво. Освен това малката кама се вживя в ролята на адвокат на татко си и се наостри със заплахи за съд към „видимо доволните” заради появяването на бащиния лик във видеото Мария Илиева и Криско.

И вместо да постъпи мъжки, като излезе и умиротвори женската война, бисексуалния „лавър бой”, който е основна причина за раздора между Стоичкова и Илиева, зарови глава в пясъка като африкански щраус. Той обаче може би забрави или пък умишлено остави седалището си вирнато и разголено на повърхността.

И друг „мъжкар” замесен в този сложен четириъгълник си мълчи и дума не обелва. Дуетната половинка на Х-факторката Илиева, Криско истинският идеен двигател на песента „Видимо доволни” и също бивш и много близък приятел на Стоичковата щерка подминава нападките насочени към Мария Илиева и не казва и дума в нейна защита.

Явно съвременното поколение мъже не смятат за нужно да защитават своите дами, бивши или настоящи.