Стара Загора ликува! Сървайвър Камбоджа: Ваня Джаферович!

"Играта посветих на баща ми. Жени беше 24-ят участник" каза на финала Джаферович!

С 5 от общо 9 гласа любимецът на старозагорци Ваня Джаферович стана победител в култовото риалити за оцеляване.

Той благодари и на тези, които са били срещу него, и на играчите, които са го подкрепили на финала на шоуто. Ваня надживя и победи природата, препядствията, интригите, стратегиите и схемите.
Джаферович посочи, че играта му се е получила. Единственото, за което съжалява е, че е наранил някои играчи. Ваня призна, че през цялото време не е забравял, че това е игра. Целта му е била да стигне до финала. Любимецът на старозагорци през цялото време на Сървайвър Камбоджа е казвал и показвал, каквото трябва на зрителите, а не на съиграчите си от племената. Когато Влади Карамазов го призова да апелира защо да гласуват за него, Джаферович каза: " Нека гласуват за този, когото харесват!".
Сред публиката беше и съпругата му Женя - бивш играч на култовата игра за оцеляване. Тя беше с дъщеричката им. Женя призна, че очакват бебето на пролет. А защо да гласуват за Ваня - защото той е показал, че Сървайвър е велика игра.
Светлин Занев получи 3 гласа от съиграчите си, а Димитър Димитров - 2, като единият беше от зрителите. Любимецът на зрителите с 38% стана Димитър Димитров.
Ваня Джаферович получи като победител 100 000 лева.