Кой посети конкурса Мис Варна? (снимки)

Сред гостите забелязахме Юксел Кадриев и Жорж Ганчев

Студената съботна вечер през изминалия уикенд ще остане в историята с избора на новата носителка на титлата Мис Варна. Конкурсът бе организиран за десети път от МА „Вип Фешън Груп“ на Мира Матеева, която е и продуцент на събитието.

Някои от зрителите зъзнеха, докато красавиците дефилираха по бански костюми

Въпреки хладната и ветровита синоптична обстановка над 800 жители и гости на Варна се събраха около басейна в градината на хотел Варна в курорта Св.св. Константин и Елена.

800 гости изпълниха градината около басейна на хотел Варна

Сред присъстващите се открояваха няколко от лицата на bTV, медиен партньор на конкурса. На централна маса се кипреше новинарят Юксел Кадриев, който снимаше аматьорски видеоклипчета с личния си телефон. И докато някои  гости зъзнеха и тропаха нервно в очакване конкурса да приключи за да се скрият на топло, малко преди от сцената да обявят новата Мис Варна, Юксел беше свалил дори сакото си.

Юксел Кадриев и Ива Атанасова

ОЩЕ СНИМКИ НА ЮКСЕЛ КАДРИЕВ ОТ КОНКУРСА "МИС ВАРНА" ВИЖТЕ ТУК!

Дали защото се е разгорещил от видяното на подиума или заради изпитите напитки около басейна не стана ясно. Твърде възможно е Кадриев кавалерски да е отстъпил връхната си дреха на някоя премръзнала дама в компанията.

Политикът и съвременен бард Жорж Ганчев също изгледа конкурса седейки на една от масите разположена почти до входа (може би за да е на завет). Всъщност словоохотливият председател на Бизнес Блока отдели малко внимание на случващото се на специално изградената водна сцена и наблегна на ръкомахането и приказките с Красимир Симов и компания, лишавайки и тях от възможността да се насладят на 24-те красавици, които се бореха за престижната титла.

Подготовката за конкурса "Мис Варна 2015" започна преди 4 месеца, а претендентките прекараха седмицата преди финала в усилена подготовка.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ ПОДГОТОВКАТА ЗА КОНКУРСА ВИЖТЕ ТУК!

Част от предварителните турове беше и горещата разходка с яхта от флота на LZ YACHTING, снимки от която може да разгледате ТУК!

Сред гостите присъстваха и десетки представители на бизнеса, спонсори и приятели на най-престижния конкурс за красота по крайбрежието.

Известните членовете на уважаемото жури с председател Мира Матеева бяха Нешка Робева, Ирина Папазова и Деси Добрева. 16-те съдии избраха 19 годишната Марина Димитрова за носителка на титлата Мис Варна 2015.

 Марина Димитрова с трите подгласнички и Мира Матеева

Темата на конкурса беше България, всички тоалети на момичетата бяха издържани в цветовете на националния трикольор, а за дефилетата на претендентките бяха избрани осъвременени ремикс версии на златни български песни, хореографията е дело на Диди Янкова, която работи по конкурса всяка година. През изминалите десет издания конкурсъ тематично е бил подчинен на Япония, Египет, различни земни стихии, Бурлеска, Кабаре и др.

Дясната ръка на Мира Матеева Снежи Касабова, Диди Янкова, Юксел Кадриев и Мира

След двучасовия парад на красотата поднесен от екипа на Вип Фешън Груп, победителките, всички участници, целият екип, журито и специалните гости отпразнуваха успешното събитие на изискано афтър парти в пиано бара на хотела домакин, Гранд хотел Варна.

Мира Матеева пред bTV

Новата Мис Варна - Марина Димитрова