Кой се нави да влезе във "Вип Брадър"?!

Звезди и не чак дотам склоняват на определена цена участие в шоуто

С наближаването на Вип изданието Биг Брадър започнаха и спекулациите за бъдещите съквартиранти титулувани като „Вип“.

По информация на Bulgariautre.bg получена от кухнята на предаването в прайм тайма на NOVA ще гледаме силиконовата бомба Катрин Вачева, която е успяла да уреди влизане и на приятеля си. Клюката говори, че Катрин се е продала на риалитито за 15 хиляди лева.

От нея се очаква да разкаже за скандалните си връзка с футболиста бияч Орлин Орлинов, с фолк сензацията Фики и др.

 

 

 

 Катрин Вачева

Дали в Къщата ще има фолк певици все още не е ясно, но името на Джена ще се споменава често в ефира, след като научихме, че бившият й приятел Джино ще долети от САЩ за да стане част от шоуто.

Джена и Джино

Като гръм от ясно небе идва и клюката, че скандалният стилист и гримьор Валентин Кулагин също се присъединява към „Вип“ компанията. Този факт ни радва, защото е ясно че поне дамите ще са добре гримирани и накирпрени. Най-вероятно този факт радва и продуцентите, защото ще има обилна доза интриги.

Валентин Кулагин

Евентуални други имена спрягани за участници са Катя и Здравко от „Ритон“, Сашка Васева, Кристина Димитрова, Моника Валериева и Джорджано.

Катя и Здравко кандисали на 60 бона и най-вероятно ще обитават „президентският апартамент“.

Анита Мейзер все още не потвърдила, но най-вероятно силиконовата бомба жадна за сензация ще влезе за да рекламира организираният от нея конкурс Mrs. Bulgaria World.

Водени са разговори с Катя Близанкова, Луна и Кичка Бодурова. На „Големия брат" са отказали категорично Васил Найденов, Нели Рангелова, Дарина Павлова, Деси Тенекеджиева, Миглена Ангелова, както и фолк дивите Ивана и Андреа.

Драго Чая се е отказал в последния момент, клюката разказва, че шефовете на БНТ изрично са забранили участието му в предаването.