Как се подготвят различните зодии за Новогодишната нощ

Булевард

22-12-2015, 13:34

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шопски зодиак!

Риби, водолеи и раци – неверниците на зодиака

Хранене според зодиакалния знак

Зодията влияе върху гардероба на жената

Уникален хороскоп! Вижте какви приятели сте според зодията

Какви жени харесват мъжете според зодията

Три начина да направиш партньора си щастлив според зодията му

Коледа идва! Улеснете се с подарък според зодията

Какъв подарък да изберем според зодията?

Какъв филм да гледате довечера според зодията?

Кои професии са най-подходящи според зодиакалния ви знак?

Най-опасните шофьори в Зодиака

Вижте кои са най-големите лъжци в зодиака

Забавни стихотворения за зодиакалните знаци

Новогодишната заря през погледа на варненци (видео)

Откриха Коледно-Новогодишния базар на стадион "Локомотив"

Женският хор „Търновград” с Коледно-новогодишен концерт

ОДМВР-Плевен предприема мерки за повече сигурност по време на Коледните и Новогодишните празници

Мистичното 13 и тринадесетият зодиакален знак - Паяк

До Нова година остава седмица и за всички знаци на зодиака започва обратно броене, ето как посрещат празника различните зодии

Следващите заключения са плод на лични наблюдения, а не на астрални изчисления:

КОЗИРОГ

Основният проблем на Козирозите в подготовката за Нова година е техният рожден ден, който съвпада с дните преди и след Нова година. Планирането на предстоящите празници се крепи на два стълба: "колко пари имам?" и "какво е състоянието на черния ми дроб?". Опитните Козирози трансформират тези въпроси в един монолитен, "колко струва черен дроб от донор?". Отговорите на тези дилеми зависят от решението да празнуват всичко наведнъж или да го разделят на две фази. Предимствата на втория вариант са очевидни (подаръци ще бъдат повече), минусите зависят от състоянието на черния дроб. В крайна сметка, определящи са конкретните дати - вероятността за два заека с един куршум е право пропорционална на интервала между деня на раждането и 31-ви декември или Коледа.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят се готви за Нова година внимателно, той бръсне краката си ако е жена, разбира се. Мъжът Водолей няма да обръсне краката си, но същността няма да се промени. В новогодишната нощ Водолеите предпочитат пиянският секс. А Водолеите, както всички знаем, са специални създания, които дори за собственото си "апчиху" ще изригнат с мощна екзистенциална теза. Следователно отхвърлянето на шумна новогодишна трапеза в полза на секса, те мотивират с прост, но убийствен аргумент: "Както я посрещнеш, така и ще я прекараш." , нищо, че от време на време ще им се налага и да поработят…

РИБИ

От една страна, може да отидем в Иванови, но в Иванови ще бъдат и Пехливанови, а тях въобще не мога да ги понасям. От друга страна, на парти в клуб означава лоша музика, която не можеш да изключиш, идиотски състезания и много майонеза в салатата. Разбира се, възможно е да се съберем със старата си компания и да прекараме празника с хора, които не сме виждали от много години, но точно сега ми изби една пъпка. Рибата не знае как ще празнува Нова година. Рибата все още не е решила. Защото всичко е толкова сложно.

ОВЕН

Овенът не се готви за 31-ти декември, не и в този мащаб. Обикновения Овен планира за 60 секунди всичко до Рождество, или още по-добре до Възкресение. Спа процедури, карета с конски впряг и цигански оркестър са малка част от екзотичните забавления, които ще подсигури рогатият. Ако Овенът има ограничен бюджет, тогава сам ще влезе в ролята на масажист, танцуваща мечка, карета и конски впряг. Ако Овенът не е притеснен от парите и все още има смелост, то в края на януари не много трезвата земя рискува срещне небесната си ос. В същото време подготовка на Овена не му е необходима, при него нещата просто се случват, ей така.

ТЕЛЕЦ

При класическите Телци празникът е планиран по минути още през март. Средностатистическият Телец знае точно къде ще отиде, как ще бъде облечен и как той "няма да пие в никакъв случай." Телецът ще започне да се готви две седмици преди празника. Пет минути преди звъна на камбанките фурната му ще е пълна със сърми и кисело зеле, а самият Телец, заключен в банята, ще дописва тримесечния доклад, защото това също трябва да се свърши. Всъщност плановете да "завърши тримесечният доклад" ще съсипят съвършената хармония, защото Телец, който "няма да пие в никакъв случай " – не съществува. Колко пиене ще понесе Телецът? Колкото му се иска. 

БЛИЗНАЦИ

Нова година идва при Близнаците внезапно. "Какво искаш да кажеш с това Днес е 31-ви?" Объркани, те уточняват - "вчера беше десети." Тогава Близнаците мигат няколко пъти в календара и повярвайте... Побеждавайки законите на физиката с една ръка, Близнаците превръщат нашата планета в черна дупка, където минутата клони към безкрайност. За оставащите три часа и половина от старата година класическите Близнаци ще намерят време да се подстрижат в бръснарницата, която вече е затворена, ще сготвят храна за двадесет души и ще сътворят пиеса за гостите на Нова година. О, и ще успеят да купят коледна елха. След това Близнакът ще се отпусне в креслото със стенание: "дайте ми да пийна едно, терористи такива..."

РАК

Нова Година за Рака е интимен празник и е планиран подобаващо. Или със семейството или с най-близките приятели, защото това е важно. Такъв увод на практика гарантира, че целият декември Раците ще прекарат с въпроса "какво да подаря?" и "ами ако не се хареса, може да го сменя докато не е твърде късно?". Но всичко това може да се случи само ако някой преднамерено не напие Рака в средата на декември: пияният Рак автоматично се превръща в Овен и се оказва, че случайно си е купил билет до Тайланд. Той ще възстанови рефлексите си изтрезнявайки едва през февруари на плажа в Пукет.

ЛЪВ

Лъвът не се притеснява за цената. Той се подготвя за празниците внимателно и обмислено, ясно и категорично. За неговите гости ще има най-вкусната храна, най-интересната културна програма и най-добрите подаръци. Гостите ще седят до най-красивата коледна елха и ще слушат най-добрата музика. Освен това, всички тези радости на живота Лъвът ще даде на роднини и приятели напълно безплатно. За него е достатъчен факта, че вие сте нищожни, осъзнайте кой е царят на животните, и защо врабчето се надриска току-що!!!

ДЕВА

Има два фактора: 1 - Девите обичат празниците. 2- Девите са предприемчиви по природа. Ако сложите двата фактора в колба, ще получите смес, при която по-тежката част (руска салата) потъва към дъното и е покрита от по-леката част (рокля омазана с майонеза). При реакцията се отделя взривоопасна течност с киселинност рН 7.4 (сълзи). Празникът е култово събитие, така че предвидливите Деви най-вероятно ще организират извънреден ремонт за да започнат Новата година с обновена къща. Като правило, всичко завършва с едно мило парти с игри на тема "внимавай да не се спънеш", а гостите заспиват прегърнали лист гипсокартон.

ВЕЗНИ

Везните планират десет варианта за Нова година. И три резервни. Проблемът е какво да изберат. А всичко е толкова вкусно ... Ето защо опитните Везни не се притесняват за планирането, а в отговор на постоянните въпроси на половинката си махат с ръка и обясняват, че трябва да доживеят още две седмици, а после изведнъж някоя саксия ще ти падне на главата. Така че, въпреки техният естествен дуализъм Везни е най-мъдрият знак в настоящия контекст.

СКОРПИОН

Скорпионът се готви старателно. Скорпионът се подготвя на 146%. Това означава, че той ще си направи кола маска, дори и ако трябва цялата новогодишната нощ да седи изтипосан като полярна мечка. Скорпионът ясно съзнава, че той ще бъде звездата на тази (и всяка друга) нощ, даже да се появи рошав и по пижама. Но все пак се подготвя. Защото се нарича Скорпион - да влязат пайетите.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът планира да спи. Защото, колкото повече, толкова повече! Така решава Стрелецът: Първо ще спя до два часа. После ще ям. След това мързеливо ще поровя във „Фейса“ пиейки алкохол. После ще полегна да спя за да съм във форма за Новата година. Слушам коледни камбанки, целувам всички, и си лягам. Ето един чудесен план. Той никога не проработи, но сам по себе си е красив, като сън.

Пожелавам Ви Весела Коледа и Щастливо посрещане на новата 2016 година!

И не прекалявайте с алкохола!