10 тайни за женската сексуалност

Всяка жена е сексуална по свой собствен начин. И все пак, има неща, които са общи за повечето дами

Анонимно изследване проведено във Великобритания показа, че жените имат повече общи неща, отколкото различия. 

Знаете ли, че:

1. Жените са склонни да преразглеждат своите впечатления от сексуалните актове дълго време след това. Това означава, че "пуу, каква скука" и "беше вълшебно," са впечатления, които може да се променят произволно, когато жените си припомнят сексуалните си преживявания. Помислете за това, когато изведнъж решите да се обадите на вашия бивш, мили дами.

2. Жените мислят за секс средно по 10 пъти на ден.

3. 66% от анкетираните са посочили, че една хубава домашна вечеря повишава шанса за съпружески секс в пъти.

4. Активно спортуващите жени изпитват сексуална възбуда от това занимание. Този феномен се дължи на притока на кръв към органите в малкия таз. Ефектът трае около 15 минути след тренировка, а след това отговорът е НЕ!.

5. Жената вижда мъжа по-привлекателен, след като е изпила няколко чаши вино. И този ефект трае по-дълго, отколкото при мъжете.

6. Ежедневно употребяващите алкохол жени изпитват наистина по-силно сексуално влечение към мъжете отколкото тези, които не пият.

7. Само 26% от жените редовно изпитват оргазъм по време на секс, за разлика от 75% от мъжете.

8. Женската сексуалност е силно зависима от културните нагласи на обкръжението й относно секса. Това, което се счита за прилично в нейния кръг на комуникация и семейството и това, което не е - имат пряко влияние върху удоволствието по време на секс.

9. 40% от жените мастурбират (но много по-рядко от мъжете).

10. При жените има пряка връзка между това колко често мислят за секс през деня и колко усмихнати емотикони използват в кореспонденцията си. 40% от хората, които използват повече от един емотикон в съобщение - мислят за секс повече от веднъж на ден.