Златка и Камелия аут от Къщата на Vip Brother

Къци, Багата, Орлин, Фънки и Никол на финал

Камелия и Черната Златка излязоха от Къщата на Vip Brother на крачка от големия финал.

На драматичния лайф тази вечер зрителите дадоха своя вот в събота за голямата награда да се борят Къци, Багата, Орлин, Фънки и Никол.

На излизане Златка завеща медальона си на Багата, като обясни, че той е боец и е печелил не една битка, след което топло го гушна.

Малко по-рано в ежеседмичната мисия "Училище за звезди" съквартирантите трябваше да напишат есе, в което да разкрият и последните си неизказани мисли, да направят равносметка на престоя си и да отговорят на въпроса "Защо съм достоен да спечеля".

По време на лайфа Златка пък констатира, че животът в Къщата я е направил по-умерена и търпелива. Освен това горещата плеймейтка откровено призна, че няма никаква идея какво означава овърдрафт и няма никакво намерение да работи по специалността си "Банково дело", а мечтае да гради тв кариера.

Оказа се още, че най-големият враг на Къци – Юлиян, е всъщност човекът, който е изстрелял екс шоумена във финалната орбита. "Юлиян има огромна вина за това, което стана с Къци. Той го закара на финал", изрази компетентно мнение Андрей Слабаков и обясни, че малко е оставало дори да му осигури така мечтаната победа.

Коментаторите в студиото обаче отказаха да задълбават в темата за бруталното държание на Багата, който бе показан в предишния епизод на риалитито. В крайна сметка те се съгласиха със защитничката му Ваня Червенкова, която застана зад тезата, че не е кой знае какво. Бизнесдамата поясни, че това тотално не е обичайното му поведение и просто така се е случило.

Орлин пък шашна съквартирантите с интересните си размисли и футуристични отклонения и определено повдигна настроението в Къщата след емоционалните излияния на женската половина в есетата си.