Стоян Дудов работил в столичен гей клуб

Изтърваният в Биг Брадър All Stars зрител печелил и от танци по изрязани гащички

Мощно рекламираният като фен на предаването Стоян Дудов е не по-малко жаден за изяви от гълъбовския бек Пацо. Дудов е участвал в клиповете на няколко фолкаджийки, състезавал се е на всевъзможни конкурси за мъжка красота и дори седмици преди да влезе в къщата е бил асистент по време на  живо предаване с виповете в Нови Хан.

Пред Bulgariautre.bg , клиенти на известното столично заведение ID Club разказаха, че още помнят сценичните изяви на Стоян. Те ни разказаха как няколко дни след като участвал в конкурса Мистър София 2011 през октомври, Стоян се появил в клуба популярен сред хомосексуалния елит на родината и се кандидатирал за работа.

Мъжагата се надявал да започне като барман, очаквайки, че със сладката си усмивка ще си докарава солидни бакшиши от сладострастните батковци посещаващи реномираната дискотека.

За негово съжаление, вместо да се усмихва зад бара и да разлива скъпи напитки, на мачото му се наложило да показва тялото, с което толкова се гордее на сантиметри от жадните погледи на гей обществото в клуба.

Сладникавия фейс и мускулестото му тяло били истински магнит за заможните и не чак до там клиенти. Появата му само по секси изрязани гащички в крещящи цветове предизвиквала толкова обилно слюнкоотделяне сред зрителите, че офертите завалявали на момента. Затрупан от финансови и сексуални предложения героят на Биг Брадър се виждал в чудо всяка вечер.

За добро или зло благоевградският фитнес инструктор не изкарал дълго на сцената в ID Club и напуснал гей кошера след едномесечен стаж.