Цветът на автомобила издава характера на собственика.

Най-активни в леглото са собствениците на Audi, BMW и Mini

Марката и цвета на автомобила в повечето случаи показват част от характера на собственика. Ако любимият ви има няколко коли или ги сменя често - виж кои са предпочитаните цветове и марки. Ако пък е собственик на цял гараж и се вози с шофьор, не се притеснявай, това е най-подходящия мъж за теб.

Оказва се, че най-активни в леглото са собствениците на Audi, BMW и Mini. След тях се нареждат притежателите на малолитражни автомобили тип Smart – те пък са достатъчно потентни и особено креативни в леглото. Уравновесени и традиционалисти, по отношение на интимния живот, са собствениците на луксозни возила- по правило това са основно мъже в зряла възраст, чувствителни, галантни.

Ако мъжът с лекота позволява да управлявате автомобила му, то в личните отношения можете да се радвате на уважение, доверие и демократичност от негова страна.
Ако пък ревниво пази колата си от вас, не се учудвайте на скрита ревност и неприкрито желание да доминира в леглото.

Притежателите на бели автомобили са истински естети. На първата среща със сигурност ще ви заведат на театър, изложба или концерт. Тези мъже са с висок морал, държат на хигиена в чувствата и в мисълите. Дори можеха да се определят като идеални, ако не настояваха постоянно на своето, при това - правейки го особено демократично.

Собствениците на сиви автомобили обикновено не искат да се открояват от тълпата. Това са предимно затворени хора, обичащи самотата. В отношенията си са потайни, не обичат да показват емоциите си. Направят ли го, обаче, знайте, че са искрени. Обяснят ли ви се в любов - намерението им е сериозно и дългосрочно.

В жълти автомобили се возят екстравагантни типове или позьори. Те обичат да се открояват и да са център на внимание. Готови са на всичко, за да впечатлят другите. В случай, че станете център на вселената им, няма да пожалят фантазия и средства, за да ви го покажат.

Романтиците и мечтателите, по правило избират кафяви и светло-бежови автомобили. Тези мъже, са особено практични. В личния живот от тях можете да очаквате доста ексравагантни, дори налудничави на пръв поглед, изненади. Съвместният живот с тях е като в приказките.

Сребрист металик управляват мъжете с особен характер. Такива мъже често проявят своенравие, инат и дори егоизъм. Винаги бъдете внимателни с тях: в началото на връзката може да са необикновено щедри и готови на всичко за вас, но няма гаранция, че това ще продължи и след сватбата.

Златисти автомобили управляват самоуверени, горди мъже, които не се боят от публичност и демострират висок стандарт на живот.

Собствениците на оранжеви автомобили са страстни и чувствени, на червени - силни и уверени, на сини - цялостни, хармонични личности, на розови - сантиментални, раними хора. За собствениците на зелени возила е много важно да се чувстват обичани от любимите хора и приятелите.

В живота, черният автомобил е символ на сила и власт, но притежателите на такива автомобили, като цяло са мъже, които чувстват определена несигурност. За тях е от особено значение да им се възхищавате и да ги подържате.

И не приемайте всичко толкова сериозно, винаги можете да смените или колата, или мъжа.