Бойко изригна: Доган поръча убийството ми!

Има международен доклад за това в НРС, заяви премиерът

Премиерът Бойко Борисов обяви прeд пленарната зала, че Ахмед Доган е поръчал убийството му.

За това свидетелствал и доклад на международна разузнавателна служба, който се пази в НРС.

Повод за тези думи на министър-председателя стана язвителната реч по рано днес на Христо Бисеров от ДПС, който обяви, че премиерът е престъпник и определи Бойко Борисов и Цветан Цветанов като новите Братя Галеви.

"Ще се обърна към г-н Бисеров да направите една комисия, да извикате директора на разузнаването, за да видите какъв материал е постъпил от партньорската ни разузнавателна централа, в която уведомяват, че се подготвя атентат срещу мен. Понеже вие минахте границите, и там в този документ се казва, заради това, че накърнявам сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган",  отсече премиерът в оставка.

Моля ви излъчете вие комисия, отидете, проверете автентичността на този документ, това е по време на вашето управление, досега си мълчах, но след като Бисеров говори такива глупости, няма жал, затова вие излъчете депутати, призова Борисов ДПС.

Аз не съм страшен, страшни са тези, които ме поръчвате и вярвайте че много са страшни, затова 4 години никой не ги залавяше и не ги задържаше", допълни премиерът.

"Благодаря на всички, които са ме подкрепяли и не са. Нека запазим гражданския мир в държавата", обърна се той към депутатите.

Бойко Борисов допълни, че ще излезе пред протестиращите в негова защита, за да ги призове да се разотидат, а не да обикалят по партийните централи, за да скандират в негова защита.

"Искам да благодаря на тези, които са дошли с машините и с животните. Искам да помоля следното – мирничко, тихичко, отивайте си. Всеки, който ме обича и уважава, от тук ще си отиде вкъщи. Всеки, който отиде на "Позитано", ще считам, че е провокатор и работи срещу нас и срещу мирната ни държава. Молбата ми – благодаря ви, разбрахме, изборите са тези, на които хората определят своята подкрепа", каза той.

Вицепремиерът в оставка Цветан Цветанов също се обърна към привържениците на ГЕРБ.

"Най-важното е да запазим търпение и да се съобразим с волята на хората, които отиват да гласуват. Нека да бъдем хората на разума, на бъдещето и тези, които ще упражним конституционното си право с гласуване", каза той и продължи: "След два месеца вие ще дадете отново мандат на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов, убеден бе вицепремиерът в оставка Цветан Цветанов.

След тези думи на премиера и вицепремиера множеството изригна с: "Победа", "Бойко" и "И преди и сега Бойко ще е на върха".