Ани ще живее! Трябват още 100 хиляди лева

Младата жена се бори с левкемията. Нуждае се от спешна костно-мозъчна трансплантация

Хиляди добри хора помагат на Ани. Младата жена и майка е с остра форма на левкемия. За да живее, е нужна незабавна костно-мозъчна трансплантация.

Само за 10 дни в дарителската сметка на Ани са постъпили близо 170 000 лева и 31 630 евро. Има хора, които са помогнали с 2 лева. Най-голямото дарение е направено от фирма и е на стойност 10 хиляди евро.

За да се пристъпи към животоспасяваща операция, трябва да се съберат още около 100 хиляди лева. Помощта е необходима сега. След седмици може да е късно, казват лекари.

“Благодаря на всички за уникалната подкрепа. Няма как да НЕуспеем, написаха снощи приятели на Facebook страницата “Помогнете да спасим Ани”.

Ани си е вкъщи. Чувства се добре. Сега е с малката Рая, сподели за Plovdivutre.bg съпругът й Мирослав.

Скоро семейството ще лети до Германия. В немската клиника жената ще бъде подложена на изследвания, за да се намери най-подходящият донор.

Нейни приятели организират благотворителни салса балове из България. На 1-ви март такъв ще има и в х-л Лайпциг. Събитието ще стартира в 19 часа. На търг ще бъде изложена част от колекцията картини на Димитър Язов. В 21.30 ще има салса парти с Dj Boris & Dj Dani. Вход: 5 лева, които ще отидат за каузата "Да помогнем на Ани".

32-годишната жена разбира, че има остра форма на левкемия дни след раждането на първата си рожба Рая. От ноември м.г. е на тежка химиотерапия.

Малката дъщеричка, Мирослав и близките на Ани се обръщат към всеки, който може да помогне. За да върнем усмивката на майката, за да расте детенцето й обичано.

Направена е дарителска сметка на името на: Анна Николова Паунчева

Райфайзенбанк:

BIC: RZBBBGSF

IBAN No:

В лева: BG74RZBB91551092359002

В евро: BG77RZBB91551492359012

Адресът за даряване чрез PayPal: miroslav7@abv.bg

Посетете и "ПОМОГНЕТЕ ДА СПАСИМ АНИ" във Facebook.