Майката на Лара към похитителите: Моля ви, свържете се с мен!

"Много ми е трудно, бих направила абсолютно всичко, за да си я върна"

Майката на отвлечената преди два дни Лара Банева отправи молба от ефира на БНТ към похитителите на детето си да се свържат с нея.

Тя се надява да разбере от тях какво е състоянието на момиченцето й.

"Не го очаквах, много ми е трудно. Тя е дете. Няма нищо по-важно от здравето на едно дете. Аз бих направила абсолютно всичко, за да си я върна", каза в призива си Моника Добринова.

Тя добави още, че не вярва, че полицията може да помогне и се обърна директно към похитителите: "Моля ви, свържете се с мен, обадете се на личния ми номер".

Вече втори ден полицията в страната е на крак и издирва момиченцето, отвлечено във вторник сутринта от улицата пред къщата им в столичния квартал "Бояна".

Различни са и версиите за похищението на Лара – от разчистване на сметки на наркопазара, до откуп, заради предполагаемото богатство на баща си – небезизвестния Евелин Банев-Брендо.

Запознати с разследването пък коментираха, че ако в петък, в съда в Милано, соченият за международен кокаинов крал се държи така, както очакват "бизнеспартньорите му" от Европа и Латинска Америка, още на другия ден отвлечената му дъщеря може да бъде освободена.