Световна звезда, ама българка, в Dancing Stars

Стела Ангелова ще се конкурира с родните знаменитости

Продуцентите на Dancing Stars определено заслужават похвала. Защото привлякоха във формата световна звезда, ама българка. Вместо да помпат изкуствено рейтинг и с много пари с позавяхнали плеймейтки като Памела Андерсън, публиката ще гледа Стела Ангелова.

За разлика от американците, българите едва ли я познават много добре.

Тя напуска България веднага след промените през 1990 г., когато е само на 17. Историята й в САЩ започва като хиляди други - пет години "ходене по мъките", обикаляне по кастинги, малки победи, големи разочарования, разнасяне на пици...
През 1995 г. шансът идва с поканата от Рики Мартин, който я избира да участва в негов клип. И така следват 6 години сътрудничество, турнета, скокове заедно от вертолет в Нова Зеландия.

След Рики Мартин, за Стела следва работа с Бекстрийт Бойс и Мадона, а едно от най-взривоопасните й изпълнения е по време шоуто с Мерилин Менсън, който буквално я запалва на сцената.

Стела Ангелова е и известна каскадьорка, участвала е в "Писък", "Аватар", "Трансформърс" 2, сериалите "Истинска кръв" и актуалния в момента у нас "Отмъщението".

За нея остава сега по-трудното - да премери сили и да впечатли публиката в конкуренцията на родни популярни лица.