Аз съм "сготвен", проплака "Мистър България 2003"

Мирослав Йончев ще търси правата си срещу всеки, обявил Алексей Петров за негов чичо

Досега нито една манекенка, която е твърдяла, че е проституирала, не е свързана с моята агенция, категоричен бе пред bTV излезлият преди броени дни от затвора "Мистър България 2003" Мирослав Йончев.

Sofiautre.bg напомня, че Йончев, заедно с подсъдимия по делото "Октопод" Антон Петров-Хамстера и шофьора му Цвятко Цветков, бяха арестувани през юни по обвинение, че набират модели за проститутки. Те ги предлагали на ВИП клиенти срещу сумите от 600 до 1000 лева.

Мирослав Йончев прекара в ареста 8 месеца и 15 дни, в които обаче нови доказателства не бяха представени пред съда. Така магистратите решиха да изменят мярката му в по-лека от "задържане под стража" и го пуснаха срещу парична гаранция от 5000 лв.

Йончев опроверга голяма част от нещата, които са написани за него по време на престоя му в затвора. Той призова разследващите журналисти да се поровят по-дълбоко в съдебния процес срещу него, за да извадят наяве истината.

"Нещата, които се случват, са много по-големи от мен. Аз съм далеч от политиката, въпреки образованието, което имам. Аз съм "сготвен" и ще търся правата си срещу всеки един вестник, който е писал, че Алексей Петров ми е чичо, че съм рязал лица на манекенки и съм ги заливал с киселина, че имам имоти в Сен Тропе", каза Мирослав Йончев.

Той допълни още, че с нетърпение чака да мине делото.

"Аз не искам като идиот да се изпъна тук и да кажа така е, така е, така е. Искам да излезе истината. От 13-годишен работя за България - с всички титли като световен шампион от спорта и модата", заключи "Мистър България 2003".